Plata online – Un nou feature la Zelist Monitor si Zelist Insights

Comunicate de presa Add comments
De mai bine de 10 ani vrem sa iti oferim acces la informatiile pe care le cauti, intr-un mod cat mai rapid si mai eficient. In vremurile pe care le traversam din martie incoace, vremuri de profunda incertitudine, increderea in stiinta si in date reale si corecte, ne-a facut sa ramanem impreuna.
 
Cu Zelist Monitor iti punem la dispozitie date relevante, ce rezulta din parsarea celei mai mari baze de bloguri si conturi social media din Romania. Cu Zelist Insights ai acees la date esentiale despre activitatea paginii tale de FB, a concurentei si a principalelor domenii de interes.
 
Pasiunea pentru masurarea social media ne-a facut sa dezvoltam impreuna cu prietenii nostri topurile lunare, prin care dorim sa aducem o mai mare claritate despre ce se intampla in social media. Cu ajutorul analizelor trendurilor globale si locale, pe care le publicam pe blogul Zelist incercam sa intelelegm si sa explicam unde, cand si cum se reflecta acestea in social media din Romania. Speram sa iti facem viata un pic mai buna si cu ajutorul newsletter -ului saptamanal, despre activitatea industriei de comunicare.
 
Feature-ul pe care l-am introdus de curand este despre plata online a pachetelor, atat la Zelist Monitor, cat si la Zelist Insights. Ai de acum acces la toate aceste lucruri cu doar cateva click-uri, in functie de pachetul care ti se potriveste cel mai bine.
Multumim frumos.

Comments are closed.