Sigur, poti sa citesti toata documentatia sistemului sau sa vezi screenshot-uri, dar nu ar fi mai bine sa-l testezi doua saptamani de-adevaratelea?
Solicita un cont de test
Stai la curent cu ultimele noutati legate de stiri, evenimente si serviciile noastre.

Alerte in timp real

Te tinem la curent in mod continuu (prin email, feed RSS si platforma online) cu toate conversatiile despre brandurile pe care le monitorizezi. Notificarile pot fi trimise si pe adresele de email ale partenerilor/colegilor care nu au cont de Zelist Monitor. Iar daca te simti asaltat de prea multa informatie, poti define alertele doar pentru anumite expresii si de la un nivel de importanta in sus.

Analize complexe

La inceputul fiecarei saptamani/luni, iti dam date sintetice despre prezenta brandului tau in social media. Reprezentari cantitative si comparatii cu perioade anterioare, analiza in raport cu concurenta, share-of-voice, defalcare pe topicuri etc.

Evaluare importanta sursa

Folosim algoritmi proprii de evaluare a importantei fiecarei surse in functie de tipul acesteia. Luam in calcul atat traficul estimate al fiecarei surse, precum si puterea acesteia ca brand media (calculand numarul de comentarii, RT/conversatii, trackbackuri, share/likes) pentru a avea o estimare cat mai buna a felului in care aceasta influenteaza brandul tau.

Masuram impactul aparitiilor

Evaluam viewership-ul potential al fiecarei apariti, luand in calcul atat traficul general al sursei primare, traficul preluarilor secundare (in blogofera, Twitter, Facebook), dar si gradul de interactiuni pe care le-a generat.

Aratam preluarea mesajului

Iti indicam cat de mult a fost preluat un post de pe blog sau un articol din presa pe bloguri, pe Twitter si pe Facebook. Si de catre cine.

Vizualizare intuitiva (timeline si grafice)

Credem in frumusetea informatiei. Si incercam sa o reprezentam cat mai elegant, astfel incat datele sa fie cat mai usor intelese. Oferim reprezentari grafice si timelines, metode de filtrare si posibilitati de manipulare in programe externe (prin exportarea datelor).

Facilitati multi user

Zelist Monitor sustine colaborarea :) Poti sa lucrezi impreuna cu colegii tai sau cu partenerii din alte agentii sau cu clientii. Poti delega atributiuni prin crearea de subconturi. Poti permite unui subcont sa adauge expresii noi, sa primeasca analizele sau sa poata edita tagurile si sentimentul.

Functionalitati de export date (csv, xls, pdf)

Daca doresti sa prelucrezi datele oferite de Zelist Monitor si in alte programe, iti putem pune la dispozitie formatul de care ai nevoie (Excel, CSV, PDF) si chiar un API dedicat.

Analize comparative cu concurenta

Credem ca o concurenta fair este motorul progresului. Asadar am incercat sa luam acest aspect in calcul in proiectarea aplicatiei. Avem comparator de expresii si avem sectiune dedicata in analiza automata care permit sa urmariti cum sta un brand in raport cu altele.

Posibilitati de marcare a continutului (tag-uri, sentimente etc.)

Permitem interventia umana asupra continutului. Pentru a defini subiectul la care se refera o anumita conversatie, pentru a exclude conversatiile si sursele irelevante, pentru a defini sentimentul/tonul vocii unei anumite insemnari. Si toate aceste informatii, introduse intr-un mod facil, sunt sintetizate in analizele generate de sistem.

Arhiva pe un an in urma

Detinem masina timpului! Aproape: ne putem intoarce un an in trecut pentru a-ti indica ce s-a vorbit despre brandul tau in ultimele 365 zile. Mai avem de lucru la mersul un an in viitor :)

Design & uzabilitate

Cautam sa simplificam lucrurile. Sa oferim clientilor nostri un flux de lucru cat mai clar/intuitiv, care sa nu necesite multe zile de invatare. Speram sa fi reusit macar partial, caci altminteri telefoanele si intrebarile repetate tot la noi ajung :)

Date geografice

Zelist Monitor iti indica distributia pe regiuni geografice a celor care vorbesc despre un anumit subiect. Atat in blogosfera, cat si pe Twitter.

Date demografice

Iti spunem varsta si sexul celor care discuta despre brandul tau, pe bloguri sau pe Twitter.

ZeList Monitor pe scurt
Mai mult decat un simplu serviciu de monitorizare, ZeList Monitor este o
solutie completa de
gestionare
a brandurilor
in social media
ce monitorizeaza in permanenta
un numar de peste
120.000 de surse, incluzand blogosfera, Facebook, Twitter, presa online
si pune la dispozitia utilizatorilor sai un arsenal impresionant de date, format din
date demografice si geografice, evaluari de vizibilitate, rapoarte, analize si alerte.
Despre ce volum de informatii/audienta vorbim cand spunem "Social Media din .ro"?
95.000*

de bloguri

Care produc lunar
160.000 de posturi
110.000 comentarii
* ZeList monitorizeaza 99% dintre blogurile romanesti
380.000*

conturi de Twitter

Care produc lunar
1.8 mil insemnari
* ZeList monitorizeaza 99% dintre conturile Twitter
3.600*

surse online media

Care produc lunar
600.000 de articole
* cele mai multe surse online media in .ro
74.000*

pagini publice de Facebook

Care produc lunar
2 mil. de insemnari
4 mil. comentarii
+3.1 mil*

cititori bloguri

Din care
741.000 frecvent
* conform datelor SATI/BRAT din nov 2010
+8mil*

utilizatori de Facebook

In crestere cu
9.5% in ultimul an
* conform datelor oficiale Facebook
800.000*

de conturi de Youtube

Care produc lunar
150.000 video-uri
2.7 mil. comentarii
200

de forumuri

Care produc lunar
800.000 postari
Liderii industriilor folosesc ZeList Monitor
ZeList Monitor sustine