SMS – Topul Operatorilor de Telefonie cel mai des mentionati impreuna cu termenul “SMS”

social media, Zelist Research Add comments

Dupa ce am aflat cum se scrie in general despre SMS-uri in social media si am analizat datele din ultimul an, am dorit sa stim care dintre operatorii de telefonie din Romania este cel mai des mentionat impreuna cu termenul SMS.  Indraznim sa credem ca o astfel de informatie este utila, dat fiind faptul ca SMS-ul se mentine printre cele mai importante canale de comunicare. Nu avem destule informatii despre cum a fost influentata folosirea SMS-ului de noile tedinte in tehnologie, asa ca ne vom rezuma strict la monitorizarea mentionarilor din social media.

Cand vine vorba despre SMS-uri, care este cel mai des mentionat operator?

Ne-am uitat cu Zelist Monitor peste datele din ultimul an si am aflat ca Orange este cel mai des mentionat operator in contextul discutiilor despre SMS (788 de mentionari in ultimul an). Pe locul al doilea in top se situeaza Telekom, cu 730 de mentionari, iar pe locul al treilea se afla Digi.

In ceea ce priveste audienta postarilor despre SMS-uri,  se observa ca  SMSu-rile Orange au avut impactul cel mai mare in randul utilizaotrilor Forumurilor. In cazul Telekom, postarile despre SMS-urile acestui operator au avut impactul cel mai puternic in cadrul retelei de socializare Facebook. SMS-urile operatorului Digi au inregistrat audienta cea mai mare pe radio si in presa, iar in cazul SMS-urilor Vodafone,  acestea au fost deosebit de vizibile si cu impact pe TV.

Impact SMS Orange (ultimul an):

Impact SMS Telekom (ultimul an):

Impact SMS Digi (ultimul an):

Impact SMS Vodafone (ultimul an):

Comments are closed.