SMS – Cum s-a discutat despre SMS-uri in social media, in ultimul an?

social media, Zelist Research Add comments

Scadere de 6% in volumul mentionarilor SMS

In ultimul an, in social media din Romania au fost publicate 62.816 mentionari referitoare la SMS-uri, cu 6% mai putin decat in urma cu un an (mai 2019 – mai 2020), cand s-au inregistrat 66.988 mentionari.

Evolutia mentionarilor SMS-urilor in ultimul an:

Analiza datelor revela faptul ca, in ultimul an, romanii au scris despre SMS-uri relativ la fel, atat in prima jumatate a anului, cat si in cea de a doua parte (F = 0.5563, df = 5,  p-value = 0.5365). Evolutia omogena a mentionarilor a inregistrat, totusi un varf puternic de crestere, in perioada 04 – 17 ianuarie 2021.

Iata cateva din mentionarile referitoare la SMS, din aceasta perioada:

  • Ăsta e www.pretulbinelui.ro. Acolo puteți să faceți, în continuare, donații cu cardul. De oriunde din lume. Și vă mulțumesc că donați lunar 2 EURO prin SMS cu textul HOPE la 8844. Contează enorm.
  • Urari de Sfantul Ion. 54 de idei de mesaje de trimis pe Whatsapp, Facebook Messenger sau SMS
  • Mesaje de Sf. Grigore 31 de urari de trimis pe Whatsapp, SMS sau Facebook Messenger
  • Utilizatorii PayPal vizaţi într-o nouă campanie de phishing prin SMS
  • Plăţi online mai sigure cu cardurile emise de CEC Bank
  • Emotii uriase in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania 2021! Ei sunt concurentii favoriti ai publicului! Iata ce nominalizari au facut!
  • Parcări cu PLATĂ în Alba Iulia, de luni, 18 ianuarie. Primarul Gabriel Pleșa: „Îndemn albaiulienii să-și facă un abonament. Mi-am făcut și eu astăzi unul” (plata prin SMS)

Care sunt cuvintele cel mai des intalnite impreuna cu SMS?

In ultimul an, termenul “SMS” a aparut cel mai des alaturi de: mesaje, euro, anunt, aplicatia, trimite, doneaza, felicitari frumoase, Wassup, urari.

Cat se scrie despre SMS-uri in fiecare luna?

In medie, se inregistreaza 2000 de mentionari in presa, 1400 mentionari pe Facebook, 373 mentionari pe Forumuri si 200 pe bloguri.

Care a fost dinamica mentionarilor SMS in canalele social media?

Analiza statistica a datelor arata faptul ca, atunci cand s-a inregistrat o crestere a mentionarilor SMS in presa, aceasta s-a resimtit si pe Facebook, Forumuri si Agregatoare. Cel mai probabil, campaniile de strangere de fonduri care au aparut in presa s-au viralizat imediat pe Facebook si Forumuri.

Publicarea unei mentionari a termenului SMS a atras dupa sine crestere audientei cu 2500 de impresii/afisari

Datele din ultimul an arata ca aparitia unei mentionari a termenului “SMS” a condus la cresterea cu aproximativ 2500 de afisari a viewershipului.  

Comments are closed.