Zilele Biz 2017 au reunit peste 1000 de profesioniști din mediul de business

Comunicate de presa Add comments

Săptămâna trecută a avut loc a 16-a ediție a conferinței Zilele Biz. Timp de cinci zile, evenimentul a reunit peste 1000 de profesioniști din cinci domenii cheie în business, precum Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing.

Echipa Biz a reunit liderii din businessul românesc, dar și speakeri internaționali, care au reușit în ciuda tuturor piedicilor, datorită viziunii și inovației, care și-au spus în premieră poveștile de succes și lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să întelegi în ce direcție trebuie să mergi.

Pornind de la sloganul It’s Business Show Time!, ediția 2017 i-a celebrat pe oamenii care reprezintă modele de reușită în lumea afacerilor, care au urmat cu ambiție drumul către performanță.

Participanţii au avut ocazia să interacţioneze şi să discute oportunităţi de business cu profesionişti din peste 300 de companii de top, cunoscute la nivel global.

Zilele de conferință au purtat invitații într-o călătorie inspirațională și au oferit o serie de lecții prețioase prin poveștile de succes ale antreprenorilor și managerilor de top din România.

Cei mai puternici oameni de afaceri din România au urcat pe scena Zilelor Biz, unde și-au exprimat viziunea despre tendințele 2018 și cele mai noi strategii din fiecare domeniu de activitate. Nu au lipsit nici workshopuri, lansări de proiecte și studii cu impact în toate domeniile de business.

Ultima zi a maratonului de business, a prezentat rochia viitorului în cadrul “Foraeva Cocktail Party”. Celebra creație Foraeva semnată de designerul Lana Dumitru și arhitectul Vlad Țenu a venit în premieră, în România, la Zilele Biz 2017. Artizanii Foraeva, au vorbit despre munca din spatele proiectului inedit, în care arta atinge noi repere ale perfecțiunii cu ajutorul tehnogiilor digitale.

Mai multe ştiri de la Zilele Biz puteţi citi pe site-ul www.revistabiz.ro.

One Response to “Zilele Biz 2017 au reunit peste 1000 de profesioniști din mediul de business”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 22 – 28 noiembrie 2017 – Saptamana in Social Media Says:

    […] Zilele Biz 2017 au reunit peste 1000 de profesionisti din mediul de business […]