Voteaza Personalitatea Online a Anului!

Comunicate de presa Add comments

Intel-Online-Personality-of-the-Year

Au ramas mai putin de 3 saptamani pana la evenimentul de social media si comunicare al anului! Pe 2 octombrie ne dam intalnire la Webstock, in cadrul JW Marriott Hotel, pentru a discuta cu specialisti din domeniu si pentru a premia proiectele care s-au evidentiat anul acesta in mediul online.

Traditional, la Webstock, sustinem activitatea si continutul creat online. Anul acesta, Evensys si Intel Romania vor oferi un premiu special pentru implicarea si prezenta activa pe retelele de socializare, acela de Personalitatea Online a Anului. Este prima oara cand votul pentru o categorie la Webstock Awards este deschis publicului.

Au fost propusi spre votare 30 de nominalizati din domenii diferite. Atat celebritati media, bloggeri, oameni implicati in activitati sportive, fotografi si oameni dedicati pasiunilor lor. Pana pe 27 septembrie puteti desemna printr-un vot nominal cea mai activa prezenta din online-ul romanesc.

Premiul Intel Online Personality of the Year va fi anuntat in premiera pe 2 octombrie, la Gala Webstock Awards la care puteti participa solicitand o invitatie gratuita.

Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys: Ma bucur sa vad multe nume care fac parte din blogosfera si contribuie la cresterea unor nise importante. Nu a fost o surpriza sa vad nume cunoscute in viata publica si am apreciat nominalizarile din noul val de specialisti in comunicare online. Pentru Webstock, acest premiu este o recunoastere a oamenilor care isi construiesc un brand personal si prin intermediul unui blog.

Comments are closed.