Vino pe 5 noiembrie la Conferintele Nationale de E-Commerce si Festivitatea de Premiere GPeC 2013

social media Add comments

Pe 5 noiembrie, la Bucuresti, are loc editia de toamna a Conferintelor Nationale de E-Commerce GPeC, urmata de cea de a VIII-a editie anuala a Festivitatii de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic GPeC 2013. 

cover-GPeC2013

Oferta early-bird pana pe 15 octombrie: 49 euro + TVA

Biletele pentru Conferinte au fost puse in vanzare, iar cei interesati pot beneficia de oferta early-bird, daca se inscriu pana pe 15 octombrie inclusiv.

Pretul unui bilet de acces este de 49 euro + TVA pentru cei care profita de oferta early-bird, valabila pana pe 15 octombrie inclusiv. Dupa aceasta data, pana pe 31 octombrie, pretul unui bilet devine 69 euro + TVA. Inscrierile se fac pe website-ul GPeC, lawww.gpec.ro/festivitate/conferinta.

Inscrierile se fac completand formularul de inscriere accesibil la www.gpec.ro/festivitate/conferinta

 

Magazinele online inscrise in competitia GpeC si presa au acces gratuit la eveniment

Potrivit organizatorilor, cele 120 de magazine online inscrise in competitia GPeC inca din luna aprilie, cat si presa au acces gratuit la evenimentul din 5 noiembrie, mentionand in campul Observatii din formularul de inscriere de pe site ca sunt inscrisi in competitie sau numarul legitimatiei de presa, dupa caz.

 

ClickTale vine pentru prima oara in Romania, la GPeC 2013

Noutatea adusa de GPeC in acest an este keynote speech-ul lui Daniel Dubin, Channel Sales Manager ClickTale – unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial – care va vorbi despre optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor.

 

Invitati

Pe lista (partiala inca) a speakerilor publicata ieri, 8 octombrie, pe GPeC.ro, se regasesc principalii jucatori ai comertului electronic romanesc: Catalin Cretu (VISA Europe), Gabriel Ghita (MasterCard Europe CEE), Marius Ghenea (ARMO), Marin Mitroi (RomCard), Marian Alecsiu (F64 Studio), Alin Stanciu (FashionUP), Mirela Bucovicean (Molecule F), Vicki Nicola (MyMedia/The Group), Gian Sharp (Cargus), Felix Patrascanu (FAN Courier), Dorin Boerescu (2Parale), Remus Visan (Paravion), Mihai Patrascu (evoMag), Radu Vilceanu (ContentSpeed), Liviu Taloi (ECOMpedia), Laurentiu Dumitrescu (DigitalStar/Leo Burnett), Iulian Padurariu (Marks Romania). De asemenea, este anuntat ca speaker Andy Szekely, renumit trainer pe zona de dezvoltare personala si profesionala, autor a 4 carti in domeniu.

Ne bucuram sa aducem la Conferintele Nationale de E-Commerce cei mai buni speakeri din domeniu, cu o experienta vasta, probata de afacerile pe care le deruleaza de ani de zile. Iar lista nu se inscheie aici – promitem nume sonore din toate segmentele importante de piata”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GpeC.

 

Avantajele participarii la GPeC 2013 – Evenimentul Anului in E-Commerce

  • speakeri de top, romani si internationali, vin la Conferintele Nationale de E-Commerce GPeC;

  • afli cum iti optimizezi conversiile ca sa vinzi mai mult;

  • esti la curent cu ultimele noutati din piata si cu estimarile specialistilor pentru anul viitor;

  • afli povestile de succes ale marilor jucatori in cadrul panel-urilor dedicate si inveti din experienta lor;

  • afli tot ce este important despre situatia pietei si primesti informatii de calitate care te vor ajuta in dezvoltarea afacerii;

  • faci networking cu peste 300 de participanti – top management in e-commerce;

  • ii aplauzi pe Castigatorii Anului in E-Commerce in cadrul Festivitatii GpeC – un adevarat spectacol al Comertului Electronic Romanesc.

 

Conferintele Nationale de E-Commerce se desfasoara pe parcursul zilei de 5 noiembrie 2013, urmand ca seara sa fie rezervata Festivitatii de Decernare a Premiilor GPeC 2013, in urma competitiei magazinelor online inceputa in luna aprilie a acestui an.

 

Loc desfasurare eveniment

Evenimentul are loc la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti.

Organizatorii recomanda tuturor celor interesati sa verifice constant GPeC.ro/festivitate/conferinta pentru ca se actualizeaza lista de speakeri si agenda evenimentului.

 

GPeC – Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut deBanca Transilvania,Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi

Cu sprijinul: Advanced Ideas, Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia,Hostway, Silkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image, ZeList, 2Parale

Parteneri media: AvocatNet, PaginaDeMedia.ro, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, CyberCulture, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu, Alex Mihaileanu, Marius Calugaru

 

Comments are closed.