Top Farmacii pe Facebook in saptamana 16 – 22 noiembrie 2020

social media, Zelist Research Add comments

In saptamana 16 – 22 noiembrie 2020, nivelul interactiunilor din domeniul farma (pe Facebook) a fost de 35.774 interactiuni, adica de 5 ori mai mare decat era in urma cu 2 saptamani. In perioada curenta s-au inregistrat in medie cate 6 posturi pe zi, iar fiecare post publicat a acumulat in medie cate 523 de Likes , 95 de comentarii si 87 de shares.

In fruntea clasamentului interactivitatii se afla lantul de farmacii Dr.Max Farmacie, care a inregistrat 19.601 de interactiuni, adica jumatate (54%) din totalul interactiunilor din domeniul farma. Pe locul secund in top se afla Catena – Farmacia Inimii, care a totalizat 13.650 de interactiuni (38%), si pe locul al treilea se afla Farmaciile Help Net, care au adunat 1.273 de interactiuni (3.6%).

Cele mai importante postari din aceasta perioada au fost:

  • Catema: concurs cu premii constand in: 3 X Kit-uri  Dacia Plant!
  • Dr.Max Farmacie: Familia este grijă, este sentimentul de acasă și încă atât de multe lucruri. Pentru că vrem să-i aflăm toate definițiile, căutările ne-au purtat până la Teo Trandafir. Dar nu ne oprim aici. Pentru tine? Ce înseamnă familia?
  • Catena: Catena si Movial Plus te invita la un nou concurs! Poti castiga unul dintre cele 5 pachete complete pentru tratament dual Movial Plus (capsule si crema) dedicat sanatatii articulatiilor.

Comments are closed.