Techsylvania 2021: Explore Today. Innovate Tomorrow.

Comunicate de presa Add comments

Techsylvania, locul în care business-ul și tehnologia se întâlnesc pentru a trece impreuna la urmatorul nivel!

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment de business si technologie din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv online pe platforma Hopin.

“Obiectivul principal al ediției este acela de a aduce la un loc principalii poli decizionali în dezvoltarea de inovații care, odată implementate, să le aducă celor care le folosesc, beneficii atât pe plan personal, cât și profesional. Tocmai de aceea, la fel ca în edițiile precedente, și de data aceasta, pe scena Techsylvania vor urca nume importante din industria tehnologică, experții și vocile puternice din companiile de renume care an de an setează trendurile în tehnologie”, a declarat Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania.

Cine se va alătura scenei Techsylvania 2021?

Anul acesta se asteapta participarea a peste 5000 de persoane, si vor fi prezenti peste 60 de speakeri internationali din pilonii deja cunoscuti: code, product, f(o)unding pe cele doua scene virtuale ale evenimentului.

Dintre speakerii anuntati pana acum, nu ii rata pe Jon Oringer – fondatorul Shutterstock, Eric Friedman – co-fondatorul FitBit, Aleksandra Babic – VP Mastercard, Sacha Dragic – fondatorul Superbet sau Wayne Ting – CEO Lime.

Foloseste codul PressCMP pe www.techsylvania.com si ai o reducere de 100% pentru toate biletele achizitionate pana la data de 21 septembrie.

Comments are closed.