Strategii de comunicare, campanii și comunități la workshop-urile Conferinței PRbeta 2019

Comunicate de presa Add comments

Cum vorbești cu comunitatea brandului tău, cum folosești emoția în comunicare, cu îți promovezi business-ul eficient cu ajutorul Google și Facebook, cum se concepe o strategie de comunicare pentru un business la început de drum, despre toate acestea vor vorbi profesioniștii din domeniul marketing-ului și comunicării, la workshop-urile celei de-a noua ediție a Conferinței PRbeta. Având tema „Power of the People”, evenimentul va explora, în acest an, atât în cadrul discuțiilor din prima zi, cât și în cadrul atelierelor de a doua zi, puterea pe care o are cea mai importantă componentă a comunicării, oamenii.

Conform tradiției, evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, 16 și 17 mai. Astfel, în prima zi vor avea loc prezentări și discuții, rolul comunităților în comunicare. Iar în cadrul celei de-a doua zi, vor avea loc ateliere care vor pune accentul pe diferite nevoi ale pieței. Workshop-urile vor fi susținute de Alexandru Negrea (Owner Social Smarts), Raluca Duță (Digital Manager L’Oréal), Tiana Momirov (Managing Director la Tell Agency), Alex Neștian (Co-Founder/Managing Partner at iTux).

Pentru al nouălea an consecutiv, Conferința PRbeta strânge împreună oameni din domenii creative pentru a discuta deschis, a învăța ceva nou și a dezbate un topic deseori trecut cu vederea: puterea creativă a fiecăruia dintre noi. Pe 16 și 17 mai, cea mai importantă conferință de comunicare din vestul țării propune o serie de discuții și workshop-uri despre puterea oamenilor de a schimba, împreună, lucrurile în bine.

Despre cum comunici cu o comunitate în 2019, va vorbi Alexandru Negrea, în cadrul workshop-ului ”Vorbește cu comunitatea ta: newsletter-ul pe WhatsApp”. Acesta va prezenta pașii necesari implementarea sa și va oferi și sfaturi celor care consideră că acest mediu este potrivit cu nevoile publicului lor.

Pentru că orice decizie de a alege un produs sau un serviciu are la bază mereu un proces psihologic, o strategie eficientă de comunicare abordează și aspectul emoțional, în mod etic. Despre utilizarea emoțiilor în construirea unei strategii de brand va vorbi, pe larg, Raluca Duță (Chief Digital Manager la L’Oréal România) împreună cu psihologul Prof. Univ. dr. Florin Sava.

Campaniile pay per click pe rețelele de Social Media și pe Google AdWords se numără între cele mai bune metode de a genera trafic și conversii, însă definirea corectă a acestora poate însemna diferența dintre succes sau eșec. Despre targetarea eficientă în campaniile PPC va detalia Tiana Momirov (Tell Agency) în cadrul unui workshop intensiv.

Construirea unui brand se bazează de la început pe o strategie bine implementată, în raport cu o mulțime de alți factori. O comunicare puternică poate însemna însă succesul unui start-up. Despre asta explică pe larg Alexandru Neștian (iTux).

Taxa de participare pentru prima zi a conferinței PRbeta 2019 – POWER of the PEOPLE este de 149 de lei. Pentru fiecare workshop, taxa de participare este de 99 de lei, iar cei care achiziționează bilet pentru prima zi a conferinței până în 10 mai, vor avea un workshop la alegere inclus în preț.

Mai multe detalii puteți găsi pe http://prbeta.ro/comunicare/, https://www.facebook.com/PRbeta/, https://www.instagram.com/prbeta_agency/.

Comments are closed.