SEM Days 2014: despre vizibilitate, relevanta si putere in online, cu specialisti din SUA, UK si Romania

Comunicate de presa Add comments

Intre 24 si 25 septembrie, la Willbrook Platinum Business & Convention Center Bucuresti, va avea loc cea de-a 3-a editie Search Engine Marketing (SEM) Days, eveniment care isi propune sa le ofere participantilor o perspectiva complexa asupra modului in care a evoluat mediul online in ultima perioada. Pe durata celor doua zile, cei prezenti la eveniment vor lua parte la 2 paneluri, 9 prezentari si 15 workshop-uri.

Jim Sterne si Tim Resnik tin capul de afis in prima zi

SEM Days debuteaza pe 24 septembrie, de la ora 9:45, cu prezentarea lui Jim Sterne, fondatorul eMetrics Summit. Acesta va vorbi despre dedesubturile optimizarii continutului online si modalitati de valorificare a cuvintelor cheie pentru a atrage trafic relevant. Prezentarile din prima zi vor viza subiecte precum inbound si outbound amrketing, metode de masurare eficienta a performantei SEO, viitorul in Video Marketing, mituri in Pay Per Click etc.

Printre speakerii care il vor urma pe Jim Sterne se numara Cosmin Negrescu (CEO la SEO Monitor), Cristian Ignat (PPC Marketing Manager la 2Parale), Dan Bulucea (Country Manager la Google Romania) sau Dragos Stanca (Managing partner la ThinkDigital).

Ziua va fi incheiata de prezentarea lui Tim Resnik, Product Strategy Principal la MOZ, care va discuta despre utilizarea eficienta a Google Analytics si adaptarea campaniilor SEO in functie de schimbarile Google. Prezentarea lui Tim Resnik va incepe la 17:30.

9 workshop-uri utile oricarui specialist 

In cea de-a doua zi a evenimentului, participantii vor fi invitati sa aprofundeze notiuni pe care orice specialist in marketing, branding sau comunicare trebuie sa le cunoasca pentru a performa astazi in online: big data, managementul reputatiei online, strategii eficiente de SEO, masurarea rezultatelor in Pay Per Click, strategii de video & YouTube marketing, optimizarea strategiilor online, psihologia conversiilor online.

Workshop-urile vor fi sustinute de o mare parte din speakerii prezenti in prima zi, in frunte cu Tim Resnik si Jim Sterne.

Lista completa a speakerilor si agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul SEM Days.

Bilete de acces la eveniment pot fi achizitionate online, pe baza formularului de inregistrare.

Comments are closed.