Roboti humanoizi si produse din viitorul comertului online, la TeCOMM Cluj 2018

Comunicate de presa Add comments

Eye-tracking, primul bot din Romania, solutii digitale de finantare si metoda inovativa de plata biometrica – patru lansari de produse ale unor companii cu capital 100% romanesc din industria eCommerce vor avea loc in premiera luna aceasta, la Cluj-Napoca. Toate cele patru vin ca solutii la evitarea greselilor comune din lumea comertului online asa cum se va arata ea in viitor, subiectul principal al editiei de anul acesta.

Netopia Payments prezinta in premiera la TeCOMM e-Commerce conference&expo doua produse inovatoare. Merchant Cash Advance este o solutie complet digitala de finantare, care ofera acces rapid la resurse financiare antreprenorilor din industria ecommerce. Biometric Payment reprezinta o solutie care permite plata cu amprenta digitala prin intermediul aplicatiei MobilPay Wallet, fara a folosi telefonul mobil si fara ca amprenta utilizatorului sa fie stocata in sistem.

Lumea se schimba si prevede un viitor in care companiile pot sa vada exact ceea ce vad clientii lor. Humanize, singurul centru de cercetare din Romania pentru produse digitale, lanseaza in prima zi a conferintei produsul cu acelasi nume, bazat pe o noua tehnologie de eye-tracking.

“90% din informatia pe care creierul o proceseaza este rezultatul unor stimuli vizuali, iar cercetarea fenomenelor declansate este decisiva in sustenabilitatea unui business, noua tehnologie ofera o analiza complexa cu privire la comportamentului real al clientilor in mediul online si colecteaza date obiective, legate chiar si de subconstientul uman”, declara fondatorii produsului.

Tot vineri, 9 noiembrie, participantii TeCOMM fac cunostinta cu GoBot, instrumentul de automatizare lansat in premiera in platforma Gomag. Primul si singurul bot nativ de o asemenea complexitate intr-o platforma romaneasca sau internationala, el poate ajuta proprietarii de magazine online sa automatizeze actiuni care incep de la gestiunea produselor, SMS-urilor si e-mail-urilor, si pot ajunge pana la monitorizarea clientilor si fidelizarea acestora.

Membrii comunitatii TeCOMM, intampinati de roboti umanoizi

In cea de-a doua zi a conferintei, participantii TeCOMM isi vor incepe dimineata intampinati de catre simpaticii roboti umanoizi de servicii ai Bucharest Promo Robots. Compania, primul start-up din Romania adresat pietei de roboti umanoizi de servicii, ofera, in acest moment, trei tipuri de servicii: inchirierea robotilor umanoizi de servicii pentru evenimente sau companii, realizarea de aplicatii personalizate pentru roboti si distributia nationala a acestora.

TeCOMM eCommerce conference&expo are loc intre 9 si 10 noiembrie 2018, la BT Arena, si reuneste specialisti din industria e-commerce si din domeniile conexe. Pe scena vor urca reprezentantii Google Romania, LEGO, Netopia, PayU, Retargeting, Exponea si ai altor jucatori importanti din industrie.

Inscrierile continua pe http://bit.ly/TeCommCluj2018!

Comments are closed.