Relansare Zelist Monitor: monitorizare Facebook şi forumuri, măsurare de impact şi date geo-demografice

Stiri Add comments

Bucureşti, 04 aprilie 2011

TreeWorks lansează astăzi noua versiune a platformei Zelist Monitor, cel mai complex şi mai utilizat instrument de monitorizare social media de către agenţiile de comunicare din România.

La un an de la lansarea primei platforme de monitorizare a reputaţiei brandurilor în social media din Romania, Zelist Monitor vine cu o schimbare radicală a interfeţei de utilizare, surse social media noi şi tool-uri radical îmbunătăţite, utile în activitatea profesională a comunicatorilor.

Noua platformă permite măsurarea impactului mesajului (vizitatori potenţiali) şi nivelul de viralizare (preluări pe blogurile româneşti, pe Facebook şi pe Twitter). Se estimează astfel numărul de vizitatori potenţiali care sunt expuşi mesajului, luând în calcul atât diseminarea primară a informaţiei, cât şi diseminarea secundară cauzată de propagarea mesajului în blogosferă, pe Facebook şi pe Twitter.

De asemenea, Zelist Monitor oferă acum date demografice despre cei care poartă conversaţii în social media cu privire la un anumit subiect, precum şi distribuţia lor pe regiuni geografice.

Poate cea mai însemnată îmbunătăţire a platformei este reprezentată de monitorizarea Facebook şi a forumurilor în limba română. Sistemul analizează în timp real peste 2.000 de grupuri publice şi peste 15.000 de pagini publice din această reţea socială cu peste 3 milioane de utilizatori activi din România şi cele mai importante 10 forumuri din România, numărul acestora urmând să crească constant în următoarele luni.

Despre Zelist Monitor

ZeList Monitor (www.zelist.ro/monitor), dezvoltat de TreeWorks (www.tree.ro), reprezintă cel mai complex instrument de monitorizare social media din România, urmărind peste 60.000 de bloguri, peste 49.000 de conturi de Twitter şi peste 1200 de feeduri RSS ale celor mai importante 500 de publicaţii de presă online, 2.000 grupuri publice Facebook, 15.000 de pagini publice Facebook şi cele mai importante forumuri din online-ul românesc, fiind recomandat de către Cristian Manafu datorită utilităţii şi volumului de date oferit:

Folosesc ZeList Monitor încă de la lansare şi l-am recomandat tuturor companiilor cu care am colaborat pe social media în ultimul an şi jumătate! Este sursa mea principală de informaţii prin care analizez reputaţia companiilor în mediul online. Sugerez atât oamenilor din PR, cât şi celor din marketing să testeze soluţia TreeWorks. Sunt sigur că se vor convinge de utilitatea ei şi de volumul de date pe care în acest moment doar ZeList Monitor îl poate oferi în România“.

Cristian Manafu, trainer si consultant social media, The Connector

ZeList Monitor pune la dispoziţia profesioniştilor din domeniul comunicării informaţii cantitative şi calitative despre cum se reflectă campaniile de PR în social media românească, statistici descriptive şi liste de apariţii, rapoarte despre concurenţă, alerte în timp real cu privire la ultimele posturi/twittere – precum şi o evaluare a impactului acestora în funcţie de vizibilitatea/credibilitatea sursei, analiza comparativă a două sau mai multor branduri, evoluţia cronologică a brandurilor înainte şi după desfăşurarea campaniilor de promovare, măsurarea impactului mesajului transmis de către comunicator, dar şi a nivelului de viralizare atins.

Persoana de contact:

Răzvan Bucur

PR & Social Media Specialist ZeList

razvan.bucur@tree.ro

Tel: 021.324.14.04
Fax: 021.326.72.33
www.tree.ro / www.zelist.ro

5 Responses to “Relansare Zelist Monitor: monitorizare Facebook şi forumuri, măsurare de impact şi date geo-demografice”

 1. Zelist Blog » Blog Archive » V2 in 5 imagini Says:

  […] Pe scurt despre noua versiune daca nu aveti timp ca sa cititi comunicatul de presa. […]

 2. Relandare Zelist Monitor | adleras.ro Says:

  […] intreg articolul pe blogul Zelist pentru a afla toate detalii despre noua versiune Zelist Monitor. #dd_ajax_float{ background:none […]

 3. Zelist Blog » Blog Archive » Va multumim! Says:

  […] gasiti aici si imagini cu cele mai importante imbunatatiri […]

 4. Relansare: Zelist Monitor | Blogatu Says:

  […] aflat de pe blogul Zelist despre relansarea Zelist Monitor, cel mai complex si mai utilizat instrument de monitorizare social […]

 5. Zelist Monitor v2 - andreicrivat.ro blog Says:

  […] multe detalii (de fapt, toate detaliile) sunt aici. Tweet this! Cancel […]