Raiffeisen Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017

Comunicate de presa Add comments

Bucharest Technology Week anunță că partenerul principal al ediției 2017 este Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top care deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, IMM-uri și companii. De-a lungul timpului, Raiffeisen Bank a fost promotorul schimbării și adoptării noilor tehnologii, punând la dispoziția clienților săi aplicații prietenoase și noi funcționalități menite să faciliteze interacțiunea clienților cu banca.

„Suntem preocupați de experiența clienților în interacțiunea cu banca și tocmai de aceea am decis să facem un pas înainte și să colaboram în cadrul unui parteneriat tehnologic cu Backbase, compania care a creat una dintre cele mai puternice platforme de banking online. E o dovada clară că ne asumam rolul de a inova și de a investi în tehnologiile cele mai avansate din domeniu”, a declarat Bogdan Popa, vicepresedintele Diviziei Operatiuni & IT de la Raiffeisen Bank.

Între 22 -28 mai, profesioniștii din mai multe domenii de business, dar și amatori ai tehnologiei au parte de o săptămână de conferințe, întâlniri și expoziții dedicate soluțiilor inovatoare menite să adauge valoare vieții profesionale și celei cotidiene.

Bucharest Technology Week este un eveniment complex, structurat pe două mari zone de interes: conferințe pentru oameni de business și o expoziție în aer liber pentru toți cei care iși doresc sa testeze noutățile tehnologice.

Primele 4 zile ale evenimentului se desfășoară la Hotelul Athénée Palace Hilton, unde au loc 5 summituri pe temele Inovation, HR, Sales, PHP și Java și la care vor susține sesiuni aproximativ 40 de speakeri, dintre care mai mult de jumătate sunt lideri internaționali, recunoscuți pentru expertiza lor. Din cele peste 1.200 de locuri de la conferințe, doar o treime mai este disponibilă. Tot aici, are loc și o expoziție indoor, unde participanții la summituri pot analiza și testa soluții de business.

Ultimele 3 zile ale săptămânii, 26, 27 și 28 mai, se desfășoară în Piața George Enescu de lângă Ateneu, unde sunt așteptați peste 15.000 de vizitatori dornici să testeze gadgeturi de ultimă generație, mașini electrice și hibride, roboți, drone și alte tehnologii atractive.

„Tehnologia a devenit necesară pe orice palier al vieții noastre. Prin organizarea evenimentului dorim să transmitem că a ține pasul cu noile tendințe și a adopta tehnologia atât pe plan profesional, cât si personal nu mai reprezintă o opțiune, ci a devenit o necesitate. Am regăsit în Raiffeisen Bank, partenerul principal al evenimentului, aceeași motivație de a aduce în permanență tehnologia mai aproape de clienții săi”, a povestit Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week.
Accesul vizitatorilor la cele 5 summituri de la Athenee Palace Hilton și la expoziția din Piața George Enescu se face pe bază de înregistrare online pe www.techweek.ro.

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare

www.techweek.ro
Facebook.com/ Btechweek
Facebook Event

One Response to “Raiffeisen Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 04 – 10 mai 2017 – Saptamana in Social Media Says:

    […] Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017, 26 – 28 mai 2017, Piata George Enescu, […]