Pe locuri, fiti gata, start #blajalive 2017!

Comunicate de presa Add comments

 

 • Livewall cu postari in timp real pentru pasionatii de tehnologie si social media
 • Reguli generale de acces

Duminica, 4 iunie 2017, incepand cu ora 12:00, se deschid portile Blaj aLive, Marea Adunare a iubitorilor de muzica si de natura de pe Campia Libertatii. Participantii vor avea parte de distractie si de relaxare in aer liber: concerte, activari creative, parc de distractii si alte surprize.

La Blaj aLive 2017, fanii vor putea asculta si dansa in iarba pe ritmurile unora dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului: Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Suie Paparude (Ro), Coma (Ro) si Sinoptik (Ucraina).

Programul concertelor de pe Freedom Stage, amplasata sub cortul „Kayam” este urmatorul:

 • 15:00 – 16:00 – Sinoptik (UA)
 • 16:30 – 17:30 – Lola Marsh (IL)
 • 18:00 – 19:00 – Coma (RO)
 • 19:30 – 20:30 – Walking On Cars (IE)
 • 21:00 – 22:15 – Amy Macdonald (UK)
 • 23:00 – 00:00 – Alternosfera (MD)
 • 00:15 – 01:30 – Suie Paparude (RO) 

Feedwall cu postari realtime – tehnologie, powered by ZeList Monitor, pentru cei mai conectati fani

Pe langa participarea la concerte sau la activitatile creative, pasionatii de tehnologie vor fi incurajati sa-si puna pozele si sa-si exprime creativitatea pe retelele sociale, folosind hastag-ul oficial al festivalului: #blajalive

Continutul realizat si postat de ei va fi afisat in timp real pe un ecran din perimetrul festivalului, putand fi astfel apreciat de toti participantii.

Festivalul de pe Campia Libertatii isi va deschide portile duminica, 4 iunie 2017, de la ora 12:00 si se va incheia luni dimineata (5 iunie), la ora 02:00. Ziua de luni, 5 iunie 2017, este declarata sarbatoare nationala in Romania, fiind libera pentru o parte dintre cei prezenti.

Reguli generale de acces la Blaj aLive Festival 2017 pentru publicul larg  

Pentru a putea intra in spatiul special amenajat pentru festival, publicul trebuie sa prezinte in zona de acces (Info Point-ul Blaj aLive) un bilet sau o invitatie valabila.

Zona de acces in festival, Info Point-ul Blaj aLive, va fi amplasat la intrarea principala in Ansamblul Campia Libertatii Blaj din strada Campul Libertatii, Blaj.

Reguli foto-video pentru publicul general. Este interzis accesul in zona de festival cu camere foto cu obiective detasabile, indiferent daca sunt profesionale sau nu. Va fi permis accesul doar cu dispozitive compacte, mai exact cu aparate cu obiective non-interschimbabile si fara a folosi blitz-ul si nici modul „filmare”. In caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica si clarifica posibilele neintelegeri ale restrictiilor comunicate. Va ramane interzis accesul cu orice fel de trepiede, blitz-uri detasabile, aparate de filmat (camere video) si alte accesorii, in special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare in incinta festivalului sau lasarea lor in grija altor persoane ramane in raspunderea exclusiva a proprietarului. In apropierea scenei Freedom Stage sau a zonelor muzicale, folosirea blitz-urilor este strict interzisa.

Fotografii acreditati au accesul permis in zona de „photo pit” pe durata primelor trei piese ale majoritatii formatiilor, doar insotiti de un reprezentant al organizatorilor (photo pit = zona special delimitata pentru fotografii acreditati existenta in fata scenei „Freedom Stage”, scena principala). Exceptie de la acest lucru face artista Amy Macdonald al carei concert nu poate fi fotografiat si nici filmat ca urmare a regulilor primite de la managementul artistei.

Este interzis accesul cu mancare si bautura in zona de festival. La Blaj aLive va exista o zona de food special amenajata, care va functiona pe intreaga durata a festivalului. Astfel, cei sositi pe Campia Libertatii se vor putea bucura de un spatiu dedicat preparatelor culinare si bauturilor, disponibile pentru toate gusturile si varstele.

Participantii la Blaj aLive sunt obligati sa se supuna controlului corporal sumar.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor violente sau aflate intr-o stare avansata de ebrietate sau a participantilor sub 18 ani neinsotiti de un adult.

Accesul tinerilor participanti cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani se realizeaza in baza unui bilet valid si este permis doar daca sunt insotiti de o persoana adulta cu un bilet valid.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult cu un bilet valid si cu o copie a unui act doveditor a varstei copilului. Parintii sau insotitorii sunt responsabili pentru siguranta copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandata purtarea castilor de protectie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu carucioare pentru copii.

Este interzis accesul cu orice obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, orice fel de recipiente de sticla (inclusiv sticle de parfum sau de crema) sau metal, spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoaparare), bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de bautura, bannere sustinute de bete, lasere, lampioane chinezesti, umbrele (recomandam utilizarea pelerinelor de ploaie) si orice fel de substante interzise prin lege.

Accesul cu animale de companie nu este permis in perimetrul festivalului.

Biletele vor costa 60 de lei/ persoana in perioada festivalului si sunt disponibile in retelele Eventim, Myticket, iaBilet.ro ori Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro. De asemenea, bilete de 1 persoana vor putea fi achizitionate si fizic, in ziua evenimentului, de la Info Point-ul Blaj aLive, amplasat la intrarea principala in festival. Numarul acestora va varia insa in functie de locurile ramase disponibile in acel moment.

Cel mai accesibil festival multicultural de la noi va gazdui: zone muzicale, spatii de lounge si relaxare, zona de food, parc de distractii si activari creative. O calatorie de neuitat pe taramul vibe-urilor bune e promisiunea Blaj aLive 2017.

Locuri de parcare vor fi disponibile in doua zone dedicate, aflate in apropierea intrarii in perimetrul festivalului: pe Strada Campul Libertatii sau in parcarea Pietei Agroalimentare. Reprezentantii Politiei Rutiere roaga insa participantii care stau in zone apropiate de perimetrul festivalului sa lase autovehiculele acasa pentru a ajuta la pastrarea fluiditatii traficului si a preveni realizarea de blocaje de circulatie.

One Response to “Pe locuri, fiti gata, start #blajalive 2017!”

 1. Zelist Blog » Blog Archive » 01 – 07 iunie 2017 – Saptamana in Social Media Says:

  […] Pe locuri, fiti gata, start #blajalive 2017! […]