Neal Schaffer te invita la conferinta “Maximizing Social Media”

Comunicate de presa Add comments

Neal Schaffer, cunoscut social media speaker si creator al platformei de resurse in social media pentru afaceri “Maximise Your Social”, va fi prezent la Bucuresti, in cadrul conferintei “Maximizing Social Media for Professionals and Businesses“. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie, la Crystal Palace Ballrooms.

Cu mai putin de 48 de zile ramase pana la eveniment, Neal Schaffer a ales sa transmita un mesaj video special pentru Romania si profesionistii romani.

Cine este Neal Schaffer?

Profesor in cadrul “Rutgers University Mini Social Media MBA Programme”, Neal Schaffer a fost ales de Forbes, timp de doi ani la rand, intre primii 5 social sales influenceri si printre primii 50 cei mai puternici social media influenceri.

In calitate de autor, Neal Schaffer a devenit si mai cunoscut datorita ultimei sale carti de succes, despre strategia, implementarea si optimizarea social media: “Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Success”.

El a mai publicat, anterior, doua carti premiate, foarte bine primite de critici: “Maximizing LinkedIn for Sales and Social Media Marketing” si “Windmill Networking: Maximizing LinkedIn”.

A sustinut conferinte si workshop-uri pe tema social media in America de Nord, Japonia si Malaezia, dar si in Europa, in orase precum: Viena, Helsinki, Copenhaga si Londra.

De la lansarea companiei sale de consultanta in social media, in ianuarie 2010, a lucrat cu foarte multe companii, de la start-up-uri si solopreneuri, pana la companii din top Fortune 500 si celebritati.

Inscrierile la conferinta “Maximizing Social Media for Professionals and Businesses” si la workshop-ul de social media marketing care o va urma se fac aici.

One Response to “Neal Schaffer te invita la conferinta “Maximizing Social Media””

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 1 – 14 ianuarie 2015 – Saptamana in Social Media + retrospectiva 2014 Says:

    […] Neal Schaffer te invita la conferinta “Maximizing Social Media”, pe 25 februarie, la Crystal Palace Ballrooms […]