Masterclass Real Time Marketing cu Charlie Hutton la Bucuresti

Comunicate de presa Add comments

Learning Network te invita pe 24 martie la intalnirea cu Charlie Hutton – baiatul rau al marketingului, intr-un eveniment cu totul diferit de ce ai intalnit in ultima vreme.

Real Time Marketing  este un masterclass in care ne propunem sa aflam cum plasam mesajul perfect, in fata clientului perfect in cel mai bun moment posibil.

Charlie Hutton a ajuns de două ori nr 1 Amazon Best Selling Author cu subiectele marketing digital si construirea unei afaceri online. Cărțile lui, distribuite în 175 de țări, arată cum pot fi crescute dramatic leadurile, prospecții și vânzările și în același timp să scazi bugetele de marketing. Pe scena internațională a fost denumit “Direct Response Aficionado on Steroids”. Lista de clienți ai lui Charlie cuprinde nume ca Microsoft, Hewlett Packard, Citric, Center Parcs si Tefal, asta ca să enumerăm câțiva. Ca vorbitor afost pe aceeași scenă cu numeroase celebrități ale marketingului și a fost invitat live la BBC. Pe Twitter are peste 40000 de follow-eri care beneficiază de ideile sale foarte practice despre cum poți face lucrurile să se întâmple în online.

De ce sa participi?

In prezent oamenii sunt bombardati cu mult mai multe mesaje de marketing fata de orice alta perioada pe care am trait-o. Costurile de marketing cresc in timp ce rata de raspuns la mesajele trimise scade. Consumatorul digital este din ce in ce mai putin implicat iar fenomenul banner blindness este in crestere. In acest context plasarea mesajului potrivit la timpul potrivit este esentiala.

Ce vei afla la Real Time Marketing?

  • O metoda psihologica uitata care il va face pe vizitator sa dea click INTOTDEAUNA pe bannerele tale.
  • SINGURELE doua lucruri pentru care e necesar sa platesti online 6 pasi aproape evidenti pe care daca ii faci iti cresti raspunsul IMEDIAT, si care nici nu te costa mult timp sau bani.
  • Ce actiuni fac brandurile din disperarea dupa click-uri…care le ruineaza sansa de a crea o legatura pe viata cu consumatorul lor.
  • Cele 5 lucruri pe care trebuie sa le faci in primele 10 minute dupa ce cineva a dat click pe reclama ta ca sa-i transformi in ambasadori pe viata – dintre care 3 aproape sigur nu le stii!

Descarca brosura evenimentului aici.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile online, telefonic sau prin e-mail. Pana la 28 februarie beneficiezi de inscrieri Early Bird.

www.learningnetwork.ro/real-time-marketing

Comments are closed.