Magazinele online castiga prin inscrierea in Competitia Magazinelor Online GPeC 2016 o fundatie solida pentru afacerea lor e-commerce

Comunicate de presa Add comments

Orice magazin online cu o vechime de minimum 6 luni in piata are posibilitatea sa se inscrie in Competitia GPeC 2016, decizia apartinandu-i in exclusivitate. In acest moment, perioada de inscrieri este in desfasurare, iar pana pe 20 mai, ora 23:59, participantii pot beneficia de oferta Early Bird.

Insa avantajele unui magazin online nu rezida din pretul redus, ci din ceea ce primesc efectiv in schimbul taxei de participare de doar 260 de euro.

Spunem asta in deplina cunostinta de cauza, iar Juriul GPeC o poate confirma oricand: daca te intereseaza sa stii exact ce e bine si ce nu la website-ul tau,daca vrei sa il supui unui audit riguros prin peste 120 de criterii esentiale de evaluare, daca vrei sa afli recomandarile avizate ale celor mai buni specialisti in e-commerce si marketing online din Romania si, mai ales, daca vrei sa optimizezi website-ul pentru a creste rata de conversie (sa vinzi mai mult), atunci este esential sa te inscrii in Competitia GPeC ca sa fii sigur ca baza afacerii tale (website-ul) este ca o fundatie menita sa reziste la un cutremur de 9 grade pe scara Richter.

GPeC si Silkweb au incercat sa sintetizeze intr-un infografic avantajele si etapele prin care trece fiecare magazin online care alege sa se inscrie in Competitia GPeC. Recomandam citirea lor integrala, aici.

Avantajele-participarii-in-Competitia-GPeC-2016

One Response to “Magazinele online castiga prin inscrierea in Competitia Magazinelor Online GPeC 2016 o fundatie solida pentru afacerea lor e-commerce”

  1. Alex B Says:

    Intr-adevar cei de la GPEC fac o treaba foarte buna. Mediul online romanesc are nevoie de cat mai multe atfel de manifestari si evenimente. Si TeCOMM este o initiativa laudabila.