Inovatia constanta in eCommerce – aspect esential pentru dezvoltarea magazinelor online

Comunicate de presa Add comments

rsz_afis_tecomm_cluj_2016

Dezvoltarea magazinelor online si inovarea in eCommerce este un aspect esential pentru proprietarii de magazine online, iar in cadrul celei de-a 9-a editii a evenimentul TeCOMM eCommerce Conference & Expo ce va avea loc in 25-26 octombrie la Cluj-Napoca, acestia vor afla noi trenduri care sa ii ajute in dezvoltarea afacerilor.

Industria eCommerce-ului aparuta in urma cu 40 ani, iar in Romania mult mai recent de atat, continua sa creasca rapid prin intermediul tehnologiei, a inovatiilor si a business-urilor care intra pe piata online in fiecare an. Fondatorul Intelligencr, una dintre cele mai mari companii de inovare la nivel mondial, Paul Papadimitriou este unul dintre speakerii care au confirmat prezenta la TeCOMM.

Expert in dezvoltarea tehnologica, Papadimitriou ajuta companii precum Microsoft, eBay, Fujistu, SABMiller, Canonical, Astra SES, EY, Criteo, Siemens, Tumblr, Uniunea Europeana sau ITU sa isi dezvolte afacerea in functie de trendurile macro si micro. Prin intermediul studiilor de caz, specialistul va prezenta in cadrul evenimentului analize si strategii care au creat inovatie in companii de renume.

Recunoscut pentru abilitatile sale de conducere si de analiza, Paul Papadimitriou este expert in dezvoltarea tehnologica, iar prin activitatea sa ajuta companiile sa isi dezvolte afacerea in functie de trendurile macro si micro. Speakerul realizeaza si emisiuni de profil precum:      Lavoyers – viitorul calatoriilor aeriene, The Digital Loop – starea transformarii digitale sau Notion Capital – cei mai buni antreprenori din Marea Britanie.

Strategii si modalitati de inovare in eCommerce prezentate la TeCOMM

Alaturi de Paul Papadimitriou, Gabriel Ghita, Head of Business CEE Mastercard Europe va puncta inovatiile legate de platile online in cadrul celei de-a 9a editii a evenimentului TeCOMM. Peste 350.000 magazine online din intreaga lume detin o tehnologie care permite procerarea platilor online prin intermediul MasterCard, unul dintre cei mai mari operatori de plati electronice la nivel mondial cu sisteme de securitate avansate.

In luna iunie a acestui an, Mastercard a lansat pe piata o aplicatie inovativa prin intermediul careia a integrat serviciile de asistenta clienti, acces la informatii si vanzari pentru o experienta sigura si rapida. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Gabriel Ghita s-a alaturat Mastercard in 2007, pentru a dezvolta compania in Romania si in regiunea Balcanica. Acesta coordoneaza echipa care implementeaza noi tehnologii pentru realizarea platilor online si identificarea oportunitatilor de business in domenii precum eCommerce, platile online sau P2P.

Peste 30 de speakeri internationali si nationali vor dezbate in aceasta toamna subiecte de actualitate din domeniul eCommerce sub tematica “Sell them your story” ce urmareste sa prezinte modalitatile prin care proprietarii de magazine online isi pot dezvolta afacerea prin intermediul storytelling-ului, mCommerce-ului, trendurilor in social media, inovatie in eCommerce, SEO sau prin intermediul tehnicile marilor companii pentru afacerile mici.

Start-up Area: De la planificare la dezvoltarea magazinelor online

Editia din acest an reuneste peste 300 de proprietari ai magazinelor online si specialisti in eCommerce, marketing, SEO, conversii sau PPC. Noutatea editiei o reprezinta sectiunea Start-up Area, iar proprietarii de afaceri care doresc sa isi deschida un magazin online vor putea participa la workshop-uri despre: primii pasi in deschiderea magazinului online, alegerea companiei de curierat si logistica, comunicare in eCommerce si fidelizarea clientilor sustinute de specialisti in eCommerce precum Calin Biris (Digital Director Looppaa Marcom), Attila Birtha (Managing Partner ProClick) sau Cosmin Daraban (CEO&Co-founder Silkweb).

Evenimentul va include prezentari, dezbateri si workshop-uri sustinute de profesionisti precum:

 • Jonathan Chippindale – Chief Executive Holition
 • Giacomo Summa – CEO & Co-founder Styclet
 • Hando Sinisalu – CEO & Founder Best Marketing International
 • Mitch Goldman – Head of Product & Partnership Storegecko
 • Mihai Patrascu – CEO & Founder evoMag
 • Cristian Ignat – Chief Canophyst Canopy
 • Florinel Chis – Executive Director ARMO
 • Sergiu Negut – Associate Dean of Entrepreneurial Growth, Maastricht School of Management Romania
 • Lucia Ciuca – Managing Director Quantum Data Science

Inscrierile la evenimentul organizat de Libero Events continua pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.tecomm.ro. Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, Architecture, Software Architecture Day, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Companiile care au inteles aportul pe care conferinta de eCommerce il are in dezvoltarea mediului de afaceri online si care sustin acest eveniment sunt:
Gold Sponsor: Mastercard
Recommended Payment Processor: MobilPay
Parteneri: Easyhost, DWF, MxHost, Free Wi-fi, Hostvision, Profitshare, Conectoo, Chic Ville, EuroGSM.

3 Responses to “Inovatia constanta in eCommerce – aspect esential pentru dezvoltarea magazinelor online”

 1. Zelist Blog » Blog Archive » Inovatia constanta in eCommerce – aspect esential pentru dezvoltarea magazinelor online | onlineromânesc Says:

  […] august 2016onlineromanesc Zelist Blog » Blog Archive » Inovatia constanta in eCommerce – aspect esential pentru dezvoltare… „Dezvoltarea magazinelor online si inovarea in eCommerce este un aspect esential pentru […]

 2. Zelist Blog » Blog Archive » Inovatia constanta in eCommerce – aspect esential pentru dezvoltarea magazinelor online | onlineromânesc Says:

  […] Zelist Blog » Blog Archive » Inovatia constanta in eCommerce – aspect esential pentru dezvoltare…: […]

 3. Zelist Blog » Blog Archive » 18 – 24 august 2016 – Saptamana in Social Media Says:

  […] TeCOMM eCommerce Conference & Expo, 25-26 octombrie, Cluj-Napoca […]