Gamification Masterclass cu Pete Jenkins

Comunicate de presa Add comments

Pete Jenkins – No 5 Gamification Power GURU la GamFed

Pete Jenkins este presedintele GamFed (Confederatia Internationala de Gamification) si are misiunea de a ajuta raspandirea gamificarii, un proces de care pot beneficia multe companii si angajati, daca este implementat corect.

In august 2017 Pete Jenkins a fost votat No 5 in GAMIFICATION POWER GURU LIST.

Pe 29 septembrie va fi prezent la Bucuresti pentru a sustine masterclass-ul Gamificare pentru departamente de learning & development.

Gamificarea este un trend in crestere pe toate pietele si oamenii sunt incantati sa invete intr-un mod care pare foarte natural: prin joc. Sistemele digitale au oferit oportunitatea dezvoltarii acestei ramuri, si practic poti ajunge sa introduci intr-un joc orice. Pentru a crea in mod constant experiente relevante angajatilor si pentru a facilita invatarea este important sa aplici gamificarea în mod corect.

In seminarul de 1 zi participantii vor invata principiile aplicarii gamificarii in procesele de invatare, de la teoria din spatele gamificarii la procese pentru implementarea cu succes in diverse programe organizationale.

Inscrierile se fac online pe www.learningnetwork.ro/gamification-work. Abonatii ABC Human Capital beneficiaza de o reducere de 30% fata de pretul afisat pe site. Reducerea poate fi accesata si la rezervarile telefonice 0770414202.

Foloseste codul promo: ZLM30

Comments are closed.