Descoperă puterea creativității la Big Idea Conference 2023

Comunicate de presa Add comments

Industria publicității este mereu provocată să gândească în afara tiparelor, să propună abordări inedite și să schimbe paradigme și chiar obiceiuri. Oamenii din marketing sunt de aceea într-o continuă adaptare la tendințe noi, atitudinea consumatorului și evoluția media și a tehnologiei.

Pe 21 iunie, la Hotel JW Marriott din București, Big Idea Conference 2023, evenimentul de referință în industria marketingului și publicității din România, propune profeșionistilor o nouă oportunitate de învățare, schimb de idei, participarea la discuții alături de nume importante din lumea comunicării și nu numai.

A doua ediție a Big Idea Conference își propune să aducă într-un eveniment unic creativi apreciați, directori de comunicare cu experiență, manageri de brand curajoși și specialiști în market research, care vor împărtăși experiențe inedite, abordări out-of-the-box și viziuni îndrăznețe despre comunicarea de brand și viitorul marketingului.

„Schimbările sunt deja o constantă în viața noastră, iar specialiștii din marketing și publicitate se confruntă cu provocări tot mai complexe și sunt obligați, nu doar nevoiți, să fie la curent cu noutățile și tendințele cele mai recente. Pentru ei, creativitatea rămâne o forță puternică care modelează lumea în care trăim și oferă un avantaj competitiv important”, spune Cristian Manafu, organizatorul evenimentului Big Idea Conference.

Cu un line-up de vorbitori impresionant, Big Idea Conference aduce în fața participanților personalități de renume din industrie, cum ar fi: Andi Moisescu (TV Personality), Alexandra Olaru (Vodafone Romania), Șerban Alexandrescu (Headvertising), Alex Coteț (Writer & Director), Anca Ungureanu (UniCredit Bank), Raul Gheba (Copywriter & Comedian), Sînziana Stoicescu (BAT Romania), Mihai Gongu (Cheil WorldWide), Andreea Lupu (Starcom), Miruna Dumitrescu (Publicis), Andreea Ghenoiu (Jam Session), Silviu Antohe (MullenLowe) și alții.

Participând la acest eveniment, vei avea parte de:

  • Inspirație și Motivare Vei fi inspirat și motivat să găsești idei noi și creative. Vei putea să îți îmbunătățești strategia de marketing și să îți extinzi viziunea asupra posibilităților de promovare.
  • Oportunități de Networking – Te vei conecta cu vechi cunoștințe sau potențiali parteneri. Îți vei extinde conexiunile profesionale. Vei împărtăși experiențe și vei găsi răspunsuri la întrebări actuale.
  • Cele mai noi tendințe și tactici Vei afla cele mai recente tendințe, strategii și tactici în publicitate și marketing. Vei primi studii de caz, exemple și soluții din domenii puternic concurențiale.
  • Înțelegerea industriei– Îți vei forma o imagine mai clară asupra industriei în ansamblu. Vei descoperi mai multe despre ce motivează consumatorii să aleagă un produs sau altul, precum și provocările viitoare.
  • Inteligența din piață– Obții informații despre dinamica și perspectivele pieței, abordări inedite în campanii și așteptările clienților. Ai acces la un studiu exclusiv despre publicitatea din România.

Evenimentul este organizat exclusiv cu participarea în sala de conferință. Pentru mai multe informații despre eveniment și bilete, vizitați www.bigideaconference.ro.

Big Idea Conference 2023 este un eveniment organizat în parteneriat cu UniCredit Bank și glo.

Comments are closed.