Descopera oportunitatile antreprenoriatului romanesc in 2016!

Comunicate de presa Add comments

ADN Antreprenor drmtime

Fiecare antreprenor isi propune sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a transforma afacerea pe care o conduce intr-una de succes.

ADN Antreprenor este evenimentul care prezinta profilul antrepenorului roman si nisele in care s-au dezvoltat in ultimii 20 de ani afacerile antreprenoriale. In cadrul conferintei vor fi dezbatute si cele mai eficiente strategii de dezvoltare precum si provocarile si oportunitatile pe care le ofera mediul de afaceri romanesc in 2016, chiar de la antreprenorii care si-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului.

Conferinta reuneste nume puternice din domeniul de business din Romania, antreprenori, specialisti si consultanti. Dintre speakeri amintim pe: Radu Timis, Presedinte, Cris Tim; Cristian Constantinescu, CEO, Noriel; Felix Tataru, Presedinte-fondator, GMP Group; Mihai Panfil, Owner, Origo; Cristian Logofatu, Co-Founder, Bittnet Systems; Andrei Popea, General Manager, FIVE’S International, Liviu Nistoran, CEO & Founder, Evolio si Florian Neagu, Director adjunct, Directia Stabilitate Financiara, BNR.

Evenimentul ADN Antreprenor este organizat de echipa revistei Biz pe 30 Martie, la Athénée Palace Hilton, Bucuresti.

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului ADN Antreprenor. Detalii si acreditari de presa, la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.

One Response to “Descopera oportunitatile antreprenoriatului romanesc in 2016!”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 03 – 09 martie 2016 – Saptamana in Social Media Says:

    […] ADN Antreprenor, 30 martie 2016,  Athénée Palace Hilton […]