de code IT 2 – un workshop făcut de studenți pentru studenți!

Comunicate de presa Add comments

Programarea web este acum mult mai ușor de învățat decât a fost vreodată. Dacă ești student și iți dorești o carieră în dezvoltarea de aplicații web, EESTEC Bucharest are evenimentul perfect pentru tine: de<code> IT 2 – un workshop făcut de studenți pentru studenți.

de<code> IT 2 este un eveniment ce se adresează studenților de la facultăți cu profil tehnic și anul acesta se va desfășura în perioada 7-11 Mai 2018, în cadrul Universității Politehnica București. Scopul workshopului este de a-i ajuta pe studenți să își dezvolte cunoștințele în domeniul IT&C, iar de aceasta dată în centrul atenției vor fi modelele de dezvoltare folosite în cadrul marilor companii pentru crearea de aplicații web.

Participanții vor fi împărțiți în 12 echipe a câte 3, iar la finalul acestei ediții, alături de un al patrulea participant străin, vor fi realizat o aplicație web folosind modelele de dezvoltarea învățate de la mentorii lor.

Primele patru zile de workshop vor consta în o parte de training, în timpul căreia mentorii vor prezenta participanților tehnicile de dezvoltare, și o parte de implementare, în timpul căreia participanții vor putea lucra la aplicațiile lor, folosind ceea ce au învățat. Ultima zi va fi rezervată finalizării aplicațiilor, culminând în prezentarea rezultatului muncii depuse pe parcursul celor 5 zile.

Ce mai stai pe gânduri? Înscrie-te! Completează formularul de aplicare de la www.eestec.ro/decode/registration până la data de 29 Aprilie 2018. Îți garantăm că va fi o experiență de învățare de neuitat!

One Response to “de code IT 2 – un workshop făcut de studenți pentru studenți!”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 19 – 25 aprilie 2018 – Saptamana in Social Media Says:

    […] de code IT 2 – un workshop facut de studenti pentru studenti.  7-11 Mai 2018, in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti […]