Ana-Maria Branza, campioana care a ingenuncheat China si SUA, vine la The Woman

Comunicate de presa, social media Add comments

Ana-Maria Branza, Camelia Sucu sau Gabriela Szabo sunt printre speakerii nationali si internationali care vor participa intre 14-15 martie la cea mai importanta Conferinta de Leadership Feminin din Romania, The Woman ce va reuni la Cluj-Napoca peste 500 femei lider. Profesioniste in domeniile lor, cu rezultate remarcabile la nivel mondial, femeile lider prezente la eveniment au reusit pas cu pas sa treaca peste greutati si au demonstrat ca este posibil sa ai succes pornind de jos.

Performanta la nivel mondial – secretele succesului

Ana-Maria Branza, Campioana Olimpica la Spada, vine la conferinta de la Cluj-Napoca, The Woman, intre 14 – 15 martie pentru a discuta cu femeile de afaceri despre ambitie si perseverenta. Campioana olimpica si-a castigat un loc valoros in sportul romanesc de performanta si in inimile romanilor.

Nu e nimic mai periculos pentru un sportiv de performanta decat automultumirea fatisa”, mentioneaza Ana-Maria Branza. Romanca a fost declarata cea mai buna spadasina din lume timp de trei sezoane consecutive.

Prima medalie de aur la juniori a castigat-o in 2001, la Gdansk, Polonia, iar de atunci are in palmares medalii nationale, europene, mondiale si doua medalii olimpice, fiind declarata cea mai buna spadasina din lume in sezoanele 2007–2008, 2008–2009 si 2012–2013. Din anul 2007, Ana-Maria Branza este Maestru Emerit al Sportului.

In cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman, Ana-Maria Branza se alatura panelului de debate impreuna cu speakeri de renume la nivel international si national. Evenimentul include in cele doua zile prezentari, dezbateri, workshopuri sau sesiuni de masterclass pe tematica „Educatia, puterea care schimba lumea!”

Reteta succesului in afaceri cu antreprenori de renume

Despre rolul femeii in business si sacrificiile succesului va discuta cu participantele si Camelia Sucu, fondatoarea business-uri recunoscute national in domenii in care s-a reinventat de fiecare data. „Nu e usor sa iti convingi echipa sa creada in tine din tot sufletul, dar daca reusesti asta, puterea ti se inzeceste”, spune Camelia, Strategic Partner, ClassIN.

Desi viziunea si pasiunea sunt esentiale in orice business, rezultatele trebuie sa se regaseasca si in cifre. ClassIN este business-ul full-service, care ofera atat servicii de consultanta, obiecte de design si decorare, dar si accesorii. Conceptul ClassIN a fost lansat recent pe piata si isi propune sa fie mai mult decat un showroom, ci o platforma de parteneriat strategic in industria designerilor si decoratorilor.

Camelia Sucu se preocupa totodata de promovarea unui stil de viata sanatos si autentic prin crearea business-urilor romanesti precum: Iconic Health sau Piata de Gros Abundia.

Din rigorile armatei israliene pana la libertatea machiajelor profesioniste

In cadrul The Woman, participa femei lider in diferite domenii de activitate, de la make-up artisti pana la jurnalisti, care au reusit sa inspire si sa isi atinga obiectivele. Din rigorile armatei israeliene pana la libertatea machiajelor profesioniste, Einat Dan, Make-up Artist international, s-a facut remarcata prin originalitatea cu care abordeaza orice machiaj. Cu un portofoliu care include nume precum Tommy Hilfiger, Fendi, Valentino, Vivienne Westwood sau Jean Paul Gaultier, Einat Dan vine la The Woman sa ofere secretele

carierei de succes.

Printre speakerii internationali care vor fi prezenti pe scena The Woman se numara si Eleanor Tabi Haller-Jorden (Presedinte & CEO, The Paradigm Forum), Ella Bjorns (Global Keynote Speaker & Consultant) si Melissa Sterry (Fondator, Bionic City) care vor sustine prezentari despre limitele educatiei, rolul companiilor in a schimba comunitati sau importanta leadershipului.

Karina Ochis (CEO & Brand Master, KO by Karina Ochis), Lucia Ciuca (Managing Director, Quantum Data Science), Elena-Maria Gheorghiu (Co-founder, OvidiuRO), Ludwik Sobolewski (CEO, Bucharest Stock Exchange), Mirela Bucovicean (Founder, Molecule F), Daniela Palade Teodorescu (Editor in Chief, Avantaje), Monica Eugeniu (Managing Director, & ‘learning about’®), Sonia Nechifor (Managing Partner Communication ON) sau Stela Toderascu (Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova) sunt printre speakerii prezenti la cea de-a VI-a editie. Evenimentul va fi moderat de Dragos Bucurenci, Communication Strategist & Public Speaking la Khastalia Consulting.

Editia din acest an a Conferintei de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfasoara la Grand Hotel Italia in perioada 14 – 15 martie, iar inscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. Inceput in anul 2012, evenimentul se bucura de un real succes si a ajuns la cea de-a VI-a editie. Tematica „Educatia, puterea de a schimba lumea” are rolul de a promova impactul pe care educatia il joaca in dezvoltarea comunitatilor si dezvoltarea liderilor. In acest an, The Woman a creat revista digitala The Woman.ro, iar in cadrul editiei curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.

Companiile care au inteles importanta educatiei in dezvoltarea comunitatilor si care sprijina evenimentul se numara:

  • Powered by: Raiffeisen Bank
  • Gold Partner: Carrefour
  • Silver Partner: Aegon
  • Sponsor: AVON

Partners: KO by Karina Ochis, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art & Craft, Sublime, Salon Arta Elegantei, Liberty Technology Park, Transylvania Medical Center, Piera Linjerie, Noi9, Clote,

Official Coffee: Meron

Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi, Tokyo, Magnolia.ro, Silver Business Center

Comments are closed.