Webstock reuneste comunitatea pasionata de social media!

social media, Zelist Research Add comments

Dupa o editie aniversara care a intrecut toate asteptarile, Webstock – evenimentul de referinta pentru comunitatea pasionata de comunicarea online – revine in aceasta toamna cu un concept cel putin la fel de captivant!

O noua editie a celui mai longeviv eveniment de social media din Romania are loc pe 4 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si aduce creatori de continut apreciati, oamenii cu povesti puternice si branduri inovatoare.

Editia de anul acesta va fi deschisa de doua sesiuni pline de inspiratie, care vor reuni pe scena oameni importanti, oameni care au schimbat perceptii, care au educat comunitati si care au o voce relevanta atat in social media, cat si in offline.

Cele doua sesiuni sunt urmate de sesiuni specializate ce se vor desfasura in paralel, pe 3 scene tematice si care vor fi un adevarat maraton de noutati si inovatie in online. Participantii vor dezbate cele mai noi tendinte in Content Marketing, Visual Marketing, Influencer Marketing, vor afla noutati despre platformele sociale ale momentului – Instagram, YouTube, Facebook, TikTok – si vor descoperi campanii creative, bune practici si studii de caz relevante.

Printre speakerii de anul acesta se numara: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei in Romania), Pavel Bartos (Actor), Razvan Exarhu  (Journalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rares Nastase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Gala Webstock Awards Ca in fiecare an, la final de zi, evenimentul gazduieste Websotck Awards, cea mai inedita competitie din mediul online romanesc, in cadrul careia vor fi premiate cele mai creative proiecte si campanii din mediul digital din ultimul an. Toti nominalizatii acestei editii pot fi vazuti pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online si 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiati pe scena Webstock atat cu ajutorul juriului de peste 70 de specialisti, cat si cu ajutorul comunitatii online. Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, SivieroMaria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda si Gillette.

Evenimentul poate fi urmarit online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.00. Pentru a fi la curent cu ce se intampla la Webstock, puteti urmari pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/webstock, contul de Instagram: www.instagram.com/webstockro si contul de Twitter: www.twitter.com/webstockro

Comments are closed.