Vitamina C – cat, cand si cum s-a discutat in social media despre acest subiect

social media, Zelist Research Add comments

Interesul pentru Vitamina C a crescut cu 27% in ultimul an

Despre vitamina C s-s scris in social media in ultimul an un numar de 35.534 de mentionari, cu  27% mai mult decat acum 2 ani (27.991 mentionari).

Unde s-a scris si cat s-a scris despre Vitamina C?

In ultimul an, despre vitamina C s-a scris cel mai mult in presa (39% din totalul mentionarilor), pe Facebook (%), Instagram (8%), bloguri (8%) si agregatoare (8%).

Lunar au aparut in jur de 1077 de mentionari in presa, 751 de mentionari pe Facebook, 227 de mentionari pe Instagram, 176 de articole in blogosfera si 211 mentionari in agregatoare.

Cea mai mare crestere s-a inregistrat in contextul Covid19

Din graficul evolutiei mentionarilor se observa ca de-a lungul perioadei de studiu (ultimul an), despre vitamina C s-a scris cel mai mult in perioada 9 – 15 martie 2020, cand s-au inregistrat 2.834 de aparitii. Aceasta crestere dramatica a numarului de mentionari, de aproape 4 ori mai decat media inregistrata in intervalul precedent, s-a produs in contextul presupuselor beneficii ale vitaminei C in tratarea infectiilor cu coronavirus.

Ce

Contextul lingvistic: Vitamina C pentru consolidarea imunitatii si ingrijirea pielii

In “norul” de cuvinte care s-au folosti impreuna cu “vitamina C”, in ultimul an se afla: ajuta, alimente, antioxidanti, catina, contribuie, fibre, fier, fibre, imunitar, lamaie, legume, magneziu, minerale, organism, pilea, potasiu, sanatate, sistem, zinc.

 

 

 

2 Responses to “Vitamina C – cat, cand si cum s-a discutat in social media despre acest subiect”

  1. Damian Says:

    Interesant studiul. Ajuta la intarirea sistemului imunitar deci e cumva logic…

  2. Anca Mihai Says:

    Multumim frumos!