Urmareste Online Social Media for Parents 2020!

Uncategorized Add comments

Am simtit anul acesta cu totii o schimbare radicala in viata noastra si am trecut prin momente fara precendent, de la munca de acasa pana la educatia online a copiilor si multe altele. Au trecut deja 8 luni de cand invatam sa ne adaptam si sa facem fata unor provocari continue, sperand putin diferit si sa gandind lucrurile altfel. Zi de zi, suntem atenti la ce se intampla in jurul nostru si incercam sa ne protejam cat mai bine, cautand in acelasi timp sa ne ducem vietile si job-urile mai departe.

 

In acest nou context, conferinta Social Media for Parents revine pe 24 noiembrie cu o editie inedita, dedicata parintilor activi in social media si atenti la noile tendinte din parenting. La eveniment, specialisiti si bloggeri de parenting indragiti se vor reuni exclusiv online, pentru a aduce in prim plan schimbarile si provocarile pe care le intampinam acum in viata de zi cu zi, precum si lectiile pe care le-am invatat in noua normalitate.

Printre vorbitorii acestei edititii se numara Gáspár György (Psihoterapeut Relational & Autor), Ioana Chicet-Macoveiciuc (Blogger, Printesa Urbana), Nansi Lungu (Behavioral Analyst, Bitdefender), Ana Nicolescu (Owner, Mamica Urbana), Sorin Cadar (Medic Primar ORL, Asociatia Romana de Homeopatie Clinica), Ana Maria Mitrus (Blogger, Meseria de Parinte), Dragos Iliescu (Fondator, Brio), Miruna Ioani (Blogger, Si Blondele Gandesc), Razvan Pascu (Antreprenor & Consultant Turism), Cristina Otel (Trainer, Coach & Blogger, cristinaotel.ro) si Adrian Asoltanie (Trainder Educatie Financiara).

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se pot face pe www.socialmediaforparents.ro. Evenimentul poate fi urmarit online pe 24 noiembrie, incepand cu ora 10.00.

Social Media for Parents este organizat anul acesta sub conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

Pentru a fi la curent noutatile despre Social Media for Parents, puteti urmari pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/SocialMediaForParents si evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2874108409490273

Social Media for Parents este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Nuk, BItdefender si Boiron.

Despre Evensys
Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 14 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing, Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de
business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Pentru cei care ne cunosc si sunt nerabdatori sa ne revedem in salile de eveniment, am lansat Abonamentul Evensys pentru urmatorii (aproape) 2 ani. Cum functioneaza? Platesti biletul pentru 1 conferinta de marketing si comunicare, primesti acces la 3 conferințe pana la finalul anului 2022. Mai multe detalii sunt disponibile aici

Comments are closed.