UBIX.ro, filtrul tematic al blogosferei romanesti

Stiri Add comments

Am lansat si ultimele trei categorii ale filtrului blogosferei Ubix.ro, business, auto-moto si ecologie si voluntariat asa ca este oficial, am lansat Ubix.ro la apa. Avem in total 20 de categorii:

Seriale,

Filme,

Monden,

Muzica,

Marketing, Advertising si PR,

Business,

Internet si IT,

Gadgets,

Politica interna,

Politica externa,

Eco si voluntariat,

Fotbal,

Auto-moto,

Gastronomie,

Turism,

SF,

Carte,

Teatru,

Evenimente culturale,

Cultura urbana.

UBIX.ro este un filtru tematic al blogosferei dedicat publicului larg bazat pe algoritmi si pe interventia umana si lucram constant la imbunatatirea atat a sistemului cat si a interventiei umane (dezvoltam chiar acum un chip pe care sa ni-l implantam pentru imbunatatirea performantelor cerebrale). UBIX.ro doreste sa prezinte cat mai multe opinii si informatii dintr-o anumita zona de interes, bazat pe platforma ZeList.ro. Scopul nostru este de a face din marea masa a blogosferei, care acopera multiple subiecte, un ansamblu de ,,blogosfere” tematice.

Pentru ca la momentul actual exista aproape 32.000 de bloguri in Romania (urmarite de ZeList pana acum), dorinta noastra este de a promova bloggerii mai putin cunoscuti care scriu calitativ si de a-i aduce mai aproape de publicul-tinta.

Daca ZeList.ro este un serviciu care are ca target principal bloggerii, analistii media si profesionistii in domeniul comunicarii si publicitatii, UBIX.ro este un serviciu dedicat tuturor persoanelor interesate de blogosfera si de informatiile aparute pe bloguri.

2 Responses to “UBIX.ro, filtrul tematic al blogosferei romanesti”

 1. Sergiu Says:

  Buna ziua,

  Foarte dragutza initiativa, as avea o propunere sa includeti si o categorie de Foto.

  Multumesc si mult succes

  Sergiu

 2. marinei Says:

  Va dorim succes dar VA RUGAM introduceti si RELIGIE, SPIRITUALITATE,ORTDOXIE