TreeWorks lanseaza Zelist Industries

social media Add comments

Industries

Noua, astora de la TreeWorks, Cristi Manafu si ‪‎Digital Marketing Forum‬ ne aduc noroc. Acum ne dam seama de o chestie: exista oameni care te ajuta, oameni care te ajuta mult si oameni care te ajuta atat de mult incat pur si simplu iti aduc noroc.

Asadar, daca cu vreo 6 ani in urma am lansat Zelist Monitor o data cu PR Forum, trebuie sa lansam astazi noul nostru produs care vrea sa mearga ceva mai departe: Zelist Industries.

So:

  • In cei 6 ani de la lansare, Zelist Monitor a devenit (fara falsa modestie) standardul .ro pe monitorizarea de social media/presa online.
  •  Doar ca nu de aceasi popularitate s-a bucurat dincolo de zona destul de nisata a agentiilor si departamentelor de PR/digital/comunicare.
  • Si pentru asta nu-s de vina oamenii de marketing, de produs, de HR, de vanzari. Zelist Monitor a fost gandit si a ramas un tool de monitorizare si mai putin de raportare/analiza/large-picture-insights. Are nevoie de prea mult input manual pentru rezolva chestii mai generale.
  • D-aia am facut Zelist Industries: sa aratam oamenilor din fiecare industrie ce se intampla, ce spun jucatorii, ce fac firmele, cine scrie despre, ce stire specifice apare pe prima pagina, in primul ecran, cu font mai mic sau mai mare si cat sta acolo etc (mult-mult-mult etc).
  • Ambitia noastra e ca un om de vanzari sau un trainee care nu a mai lucrat cu un anumit client sau intr-o anumita industrie sa invete rapid (ore, maxim zile) ce s-a intamplat in ultimii ani in domeniu, si sa mearga super-pregatit la pitch, intalnirea de vanzari etc.
  • Va dura sa ajungem acolo, dar deja eu zic ca avem cel mai bun produs de pe piata pe nisa asta. Si dau un vin celui care imi arata ceva mai bun (romanesc sau international care sa fie adecvat pietei romanesti)

Ca sa vedeti repede despre ce e vorba, am facut un cont de demo pe zona de Comunicare (Advertising, Branding, PR, Digital, Evenimente etc).

https://www.zelist.ro/industries
User: demo@zelist.ro
Pass: industries

Fireste, asteptam feedbackul, ideile, inputul, necesitatile neacoperite pe care le aveti.

O primavara frumoasa!

Comments are closed.