Travel Smart Forum – Inspiring Travel Stories – 24 oct 2019, Cluj Napoca

social media Add comments

Travel Smart Forum a ajuns la cea de-a treia ediție. Ediția de anul acesta se întoarce la Cluj-Napoca sub o nouă egidă: cea a comunității Travel Smart HUB.  Așadar, ei vă așteaptă din nou, în data de 24 octombrie, începând cu ora 17:00 la Hotel Platinia pentru a vă lăsa inspirați de speakerii invitați. Călători uimitori, tineri și familii, care au străbătut cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, de la cele mai înalte vârfuri până la cele mai aride deșerturi și care au parcurs cele mai spirituale drumuri.

“Am început cu viața de nomad digital și am continuat apoi cu experiențe unice de călătorie. Am aflat ce înseamnă profesia de călător și ne-am completat împreună Travel Bucket List-ul cu experiențe noi din categoria Once in a Lifetime. Anul acesta, vine rândul poveștilor. A acelor povești din spatele călătoriilor, povești motivaționale, povești inspiraționale, povești de viață reale, spuse de călători pentru călători.” ne spun organizatorii evenimentului ajuns deja la cea de-a treia ediție.

PRINCIPALELE TEME ABORDATE ÎN ACEST AN SUNT:

● Inspiring travel stories with families around the world

Alina Ceclan de la www.thehappykid.blog.ro și Oana Hajos de la www.hajosii.ro vă vor povesti despre ce înseamnă să călătorești pe termen lung în familie, să vă bucurați împreună de momente unice, despre curajul de a face acest pas, despre bucuriile și greutățile întâmpinate.

● Stories by world nomads
Diana Turcu și Alex Drăgan (www.desginedtotravel.ro) ne vor inspira prin design-ul călătoriilor lor. Ne vor arăta că micile detalii dintr-o  călătorie contează foarte mult. “Sunt de părere că oamenii ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce îi înconjoară atunci când călătoresc și
să observe micile lucruri care alcătuiesc un moment sau o senzație. Detalii care spun povești. Speră să îi inspire pe participanți să observe mai multe lucruri în călătoriile lor: ferestre, balcoane, acoperișuri, scaune și lămpi, toate cu povești adesea rămase nedescoperite” (După cum
spun chiar ei în descrierea blogului.) Raluca Mureșan (www.ralucalatoreste.ro) ne va arăta lumea prin ochii unui călător profesionist. Ghid de turism și travel consultant cu experiență, simpatica noastră Ralu, călătorește foarte mult și cu siguranța a strâns multe povești inspiraționale în portofoliu.

● Trails with stories
Ați auzit de faimosul traseu de pelerinaj El Camino. Un drum de regăsire a sinelui pe care îl parcurg anual, pe jos, peste 150.000 de pelerini şi aproape 3 milioane de turişti de pe toate continentele. A ajuns acolo și Beatrice Androne (www.unrucsac.ro). Ce ne va povesti ea despre acest traseu rămâne să aflăm împreună la conferință. Și pentru că bicicletele electrice sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător iar România are trasee și înălțimi deosebite, vom afla o poveste frumoasă, scrisă pe 2 roți, spusă de Mihai Andrei Pop, fondator Ridetopia.ro. “Aici putem spune că și noi organizatorii, ne-am lăsat inspirați de el și am testat aceste mijloace de transport”. Au afirmat zâmbind Ștefana și Alexandra – gazdele evenimentului.

DE CE SĂ PARTICIPI LA TRAVEL SMART FORUM 2019?

● Vei afla povești reale despre cele mai inspirante povești de călătorie
● Vei afla cele mai utile sfaturi de la călători pentru călători
● Peste 100 de participanți
● Vei face parte dintr-o comunitate de iubitori de travel
● Networking & cocktail
● Multe alte surprize pregătite de organizatori

“Cei mai mulți dintre noi visăm să ne îndepărtăm de joburile noastre obișnuite și să mergem să vedem lumea, dar foarte puțini oameni au  pasiunea pură de a o face. Este întotdeauna binevenită o doză sănătoasă de inspirație și nu există un loc mai bun sau oameni la care să pelați
decât cei care au făcut acest pas. Dacă experiențele voastre de călătorie pun accentul mai mult pe descoperirea de sine decât pe selfie-uri, atunci cu siguranță veți găsi inspirație pentru următoarea călătorie la acești șase speakeri aventuroși care ne vor trezi sentimentul de Wanderlust. Nu știți niciodată ce veți învăța despre propria persoană când vă contestați și experimentați neașteptatul în timp ce căutați să descoperiți necunoscutul. “ a precizat Alexandra, Project Manager la Travel Smart HUB.

Și cum poveștile unice trebuie neapărat însoțite de un prosecco, direct de pe celebrele podgorii italiene, Mionetto Prosecco aduce din nou spiritul italian ca sponsor oficial la Travel Smart Forum 2019!

Nu uitați să vă înregistrați https://www.travelsmarthub.com/inscrieri/

Organizator: Travel Smart HUB
Partener principal: Ridetopia.ro, Mionetto România, HealthyLicious
Partener comunicare: Kunden Media
Susținători: Mihai Giurgiu Graphic Design, Anthurium Events, The Photography Class
by Raluca Ciornea, Capture The Moment Photo & Video Studio
Parteneri media: Parteneri media: All About Jobus, Cluju.ro, Turism Market, Cluj24h.ro, I like
Cluj, Traveller Magazin, Info Travel Romania, Pagina de Lifestyle, Pagina de Transilvania,
Imperator Travel, Ciulea.ro, SaCalatorim.ro, Transilvania Business Magazine

Înscrierile se fac pe https://www.travelsmarthub.com/inscrieri/ iar participarea este condiționată de confirmarea primită pe email.

DESPRE ORGANIZATORI:

Travel Smart HUB este comunitatea, hub-ul călătorilor pasionați, energici și însetați de experiențe noi. Scopul ei este să te conecteze cu alți oamenii pasionați de călătorii, să îți ofere experiențe unice în jurul lumii, atracții turistice inedite și sfaturi practice.

One Response to “Travel Smart Forum – Inspiring Travel Stories – 24 oct 2019, Cluj Napoca”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » Saptamana in Social Media – in perioada 17 – 23 octombrie 2019 Says:

    […] Travel Smart Forum – Inspiring Travel Stories – 24 oct 2019, Cluj Napoca […]