Techsylvania ii aduce pe liderii tehnologiei la Cluj-Napoca

Stiri Add comments

techsylvania

In aceasta primavara, Cluj-Napoca va fi locul de intalnire pentru liderii din zona IT si a tehnologiei. Motivul acestei intalniri este conferinta Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie si inovatie in industria IT din regiune.

Cu alte doua editii la activ, Techsylvania este recunoscuta pentru atentia cu care alege invitatii la eveniment, la primele conferinte organizate fiind prezenti pe scena co-fondatori, manageri si oameni-cheie din companii precum Google, Uber, Facebook, Twitter sau Telenav, dar si investitori sau fondatori de startup-uri.

A treia editie a Techsylvania aduce nume precum:

  • Peter Halacsy, co-fondator si CTO la Prezi, unul dintre cele mai inovatoare software-uri de prezentari;
  • Andreas Ehn, fost CTO la Spotify, una dintre cele mai cunoscute companii de software din industria muzicala globala sau
  • Marius Swart, director de inovatie la Coca-Cola Company.

Lista continua cu o serie de inovatori si vizionari din domeniul tehnologiei si al business-ului.

Din cele patru zile de eveniment, primele doua vor fi dedicate unui maraton de programare, unde toti cei pasionati de crearea si dezvoltarea unor noi aplicatii se reunesc pentru a testa limitele noilor tehnologii si pentru a le duce mai departe. Participantii vor avea ocazia de a crea diverse aplicatii pentru gadget-uri precum Oculus Rift DK2, Apple Watch sau Parrot MiniDrone, cel mai bun proiect fiind premiat cu produse din domeniu.

Mai multe informatii despre speakerii invitati, gadget-urile disponibile la eveniment, dar si biletele pentru conferinta la pret de Early Bird se pot gasi pe www.techsylvania.co.

Evenimentul este sprijinit de companii care isi doresc sa dezvolte comunitatea pasionata de tehnologie din regiune si care contribuie constant la cresterea renumelui pe care Transilvania si l-a creat pe plan international. Dintre acestea fac parte Accenture Romania, Halcyon Mobile, 3Pillar Global, Small Footprint, YOPESO, Twitter, Macadamian, XOOMWORKS, Telenav si SDL.

One Response to “Techsylvania ii aduce pe liderii tehnologiei la Cluj-Napoca”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 05 – 11 februarie 2016 – Saptamana in Social Media Says:

    […] Techsylvania ii aduce pe liderii tehnologiei la Cluj-Napoca. Codul ZelistTech asigura 15% discount din orice categorie de pret de pe site […]