Swimathon – Sustine Eroii Inotatori

Stiri Add comments

Te invitam sa sustii echipa Habitat for Humanity care participa la Swimathon-ul din acest an din Cluj: “Constructorii de vise”.

Organizat de Fundatia Comunitara Cluj pentru a treia oara la Cluj, competitia ofera clujenilor si tuturor celor care doresc sa se implice, oportunitatea de a mobiliza resurse financiare pentru cauzele fundatiei.

Cum poti sustine?

Sa fii sustinator la SWIMATHON inseamna sa:

1) iti alegi un inotator, mai multi inotatori din echipe diferite sau o echipa intreaga de inotatori;sustii inotatorul / inotatorii cu suma de 1, 3 sau 5 lei, dar si cu o suma mai mare fiecare lungime de bazin inotata in cadrul celor 60 de minute ale competitiei sau cu o suma fixa independenta de numarul lungimilor sau de timp.

Daca alegi sa donezi 1 RON pentru fiecare lungime de bazin reusita, iar inotatorii vor face 20, 30 sau 50 de lungimi de bazin, atunci tu vei dona 20, 30 sau 50 de lei. Banii stransi vor fi utilizati pentru proiectul familiei Csilla Bandy, care se confrunta cu o situatie grea.

Te-ai hotarat?

Tot ce iti ramane de facut este sa completezi formularul de inscriere si sa te pregatesti pentru spectacolul apei la competitia verii!

Iata trei dintre inotatorii Habitat for Humanity si un scurt clip cu editia de anul trecut:

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Comments are closed.