SuperBlog 2013 da startul inscrierilor

social media Add comments

Cea de-a saptea editie a competitiei SuperBlog aduce la start bloggeri dornici de a-si afirma creativitatea in probe dintre cele mai diverse, propuse si jurizate de catre sponsori. Inscrierile au inceput pe 1 septembrie si se vor incheia la sfarsitul lunii, iar pana in acest moment, si-au anuntat public participarea aproximativ 60 de bloguri.

Lansata in 2008, competitia a devenit o traditie in blogosfera romaneasca, fiind deschisa tuturor bloggerilor, indiferent de vechime, tematica sau trafic. In cele 6 editii SuperBlog s-au inregistrat, in total, peste 1000 de participanti si s-au scris peste 14.000 de articole.

Clipboard03

Tematica editiei a saptea

Editia aceasta va avea ca tematica super-puterile, concept ce porneste de la premisa ca fiecare blog poate ascunde talente ce merita descoperite si promovate. Avantajul acestei competitii este prilejul pe care il au bloggeri de a-si face cunoscute abilitatile literare si de a se face remarcati de catre marketerii care le jurizeaza articolele. Bloggerii isi pot descoperi, la randul lor, noi perceptii despre ofertele pe care le promoveaza si chiar potentiali colaboratori.

Competitia se desfasoara intre 1 octombrie si 1 decembrie 2013

Pe durata competitiei, 1 octombrie- 1 decembrie 2013, bloggerii care intra in competitie vor putea participa, optional, la probele SuperBlog, scriind pe blogurile proprii articole pe teme care ii inspira. Tematica variaza de la domeniul auto sau IT pana la carti, parfumuri, produse alimentare, cadouri si bijuterii, servicii turistice, produse de papetarie si birotica. 

Jurizare si premii

Reprezentantii de marketing si PR ai companiilor-partenere jurizeaza articolele participantilor. La final, bloggerii cu cele mai mari punctaje sunt premiati, in functie de locul ocupat in clasament, cu premii in bani pentru primii 10 clasati (1000 euro cash pentru locul I) si in produse pentru urmatorii 40 de finalisti. Valoarea totala a premiilor depaseste 20.000 lei (RON).

Mai multe informatii, regulamentul de participare si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu, unde se vor lansa si probele competitiei incepand din 1 octombrie.

Toyota sustine creativitatea si competitia, iar participarea noastra la competitia SuperBlog este deja o traditie. Din 2009, in fiecare toamna asteptam cu nerabdare sa citim noi abordari si noi perspective pe temele Toyota, iar imaginatia si talentul superbloggerilor ne surprind placut de fiecare data. Participantilor la editia aceasta le dorim sa demareze in forta, sa parcurga cu usurinta si inspiratie traseul superblogosferic si sa se bucure din plin de aceasta experienta.” Ana Maria Toma, Local Marketing Coordinator Toyota Romania 

Parteneri

Competitia este sustinuta de companiile Toyota, Farmec, MarketOnline.ro, LuxuryGifts.ro, COTY,  Delaco, AQUA Carpatica, MediaDOT.ro, Editura Nemira, Reeija.ro, StampileOnline.ro, Vila Alpin*** Straja.

Parteneri media: TVR2, RadioLynx.ro, revistele Connect si PHOTO Magazine, PRwave.ro, 121.ro – comunitatea femeilor senzationale, Mujer.ro, toateBlogurile, ZeList, Nebuloasa.info, Irina.Bartolomeu.ro, October-Photos.ro, LexaVerzes.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, precum si primii clasati in editiile anterioare SuperBlog (2008 – Spring 2013): ArenaIT.net, MoneyWatch.ro, Tehnocultura.ro, Robintel.ro, mnealui.info, Irealia.eu.

Organizator: SwissPlan.biz

Clipboard02

Comments are closed.