Suntem Toti Pentru #Colectiv

TPU.ro Add comments

​A mai ramas doar putin pana cand atmosfera sarbatorilor de iarna ne va cuprinde pe toti, mai mari sau mai mici, fie ca suntem copii, parinti, surori, frati ori bunici. Sau poate doar prietenii buni ai cuiva. Sarbatorile inseamna clipe de liniste, momente petrecute alaturi de cei mai dragi oameni noua. Sarbatorile inseamna fericire.

Din pacate, pentru familiile celor raniti in tragedia de la Colectiv, aceste sarbatori nu vor mai aduce momente de liniste, ci amintiri greu de indurat si un gol care nu poate fi umplut. Pentru ei nimic nu poate readuce lucrurile la normal, insa fiecare dintre noi poate incerca, in felul sau, sa dea o mana de ajutor.

Zilele trecute ne-am dat seama ca exista o metoda usoara prin care cu totii ii putem sustine pe cei care acum au mare nevoie de asta. Asa ca am decis sa transformam Black Friday, o “sarbatoare” a consumismului, atat cat putem, intr-un prilej de solidaritate.

O parte dintre utilizatorii TPU.ro, si nu numai ei, isi vor cumpara produse de Black Friday, fie pentru ei, fie pentru cei dragi. Toti banutii stransi prin linkurile de afiliere postate pe site, vor ajunge la familiile victimelor din #colectiv. Absolut toti, si inca ceva in plus din partea noastra.

E un gest mic pe care cu totii il putem face pentru a insenina vietile apropiatilor nostri.

Ne-ar placea ca si voi sa va alaturati demersului nostru si sa donati macar o parte din suma provenita din castigurile obtinute prin afiliere in zilele de Black Friday. Doar impreuna putem ajuta cu adevarat!

Comments are closed.