Spune-le si tu companiilor sa se implice mai mult in comunitate!

Stiri Add comments

Selenis organizeaza pentru a treia oara Bilantul Responsabilitatii Sociale.

Acum ai ocazia sa le spui companiilor ce crezi despre modul in care s-au implicat in comunitate in 2010, care sunt asteptarile tale de ele in 2011, ce cauze ai vrea sa fie finalizate sau cum ai vrea sa te implici.

Mesajele tale vor avea un impact real asupra companiilor, studiul realizat de Selenis ajungand la responsabilii cu realizarea campaniilor de responsabilitate sociala, putand astfel sa modifice ce considerati voi ca este gresit, sa imbunatateasca ce considerati voi ca trebuie imbunatatit sau chiar sa creeze o campanie noua care sa abordeze o problema semnalata de voi.

Prin participarea la bilantul responsabilitatii sociale, poti sa primesti si un “premiu responsabil“, respectiv cel mai ecologic smartphone al anului 2010 in opinia Greenpeace: Sony Ericsson Aspen (M1i), daca articolul tau obtine cele mai multe “Like”-uri.

Mai multe detalii gasesti pe pagina dedicata: Bilantul Responsabilitatii Sociale pe 2010.

One Response to “Spune-le si tu companiilor sa se implice mai mult in comunitate!”

  1. Twitter Trackbacks for Zelist Blog » Blog Archive » Spune-le si tu companiilor sa se implice mai multe in comunitate! [zelist.ro] on Topsy.com Says:

    […] Zelist Blog » Blog Archive » Spune-le si tu companiilor sa se implice mai multe in comunitate! zelist.ro/blog/?p=357 – view page – cached Acum ai ocazia sa le spui companiilor ce crezi despre modul in care s-au implicat in comunitate in 2010, care sunt asteptarile tale de ele in 2011, ce cauze ai vrea sa fie finalizate sau cum ai vrea sa te […]