Social Media for Parents

social media Add comments

Social Media for Parents este prima conferinta locala dedicata parintilor activi in mediul online si se va concentra pe tendintele lansate de mame pe bloguri.

Parintii activi in online vor avea ocazia sa descopere noi oportunitati pentru a-si creste prezenta pe retelele sociale, noi modalitati prin care pot sa obtina acest lucru si, de asemenea, vor invata despre networking si interactiunea cu alte persoane cu aceleasi interese.

In plus, evenimentul isi propune sa ofere idei si abordari noi in ceea ce priveste relatia care se poate lega intre persoanele active in social media si branduri.

Parintii activi in online vor fi insotiti de bloggeri si persoane active in social media si comunitati si vor beneficia de 2 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle.

The Mommy Bloggers

Din dorinta de a impartasi din experienta proprie si de a se conecta cu parinti care au trecut prin acelasi tip de experiente, au aparut din ce in ce mai multe “mommy bloggers”. Blogurile lor abordeaza subiecte variate, de la cresterea si educatia copilului pana la sanatate si timpul petrecut in familie si au devenit o sursa de informatii foarte valoroasa pentru alti parinti. Acolo poti gasi sfaturi despre produse si servicii de la cei care au incercat inaintea ta sa gaseasca cea mai buna solutie.

Mommy Bloggers au devenit astfel un fenomen in intreaga lume si au reusit sa creeze platforme importante de comunicare cu alti parinti, folosind cu succes instrumentele de social media pentru a-si spune parerea despre produsele pe care le folosesc, pentru a povesti experiente din viata lor personala si din ce a copiilor.

De ce sa mergi la Social Media for Parents?

Stim ca in viata fiecarui parinte copiii sunt prioritari, iar la aceasta conferinta, vei putea afla, de la specialisti renumiti in domeniu, cum sa imbunatatesti viata lor (sanatatea, nutritia, self-care-ul).

Vei afla si care este comunitatea mamicilor-bloggerite din Romania, unde sigur vei gasi informatii folositoare in viitor.

Si foarte important, vei vedea care este rolul retelelor sociale in viata de familie si in relatia cu copilul. Pare greu sa gasesti un echilibru si un loc in care sa integrezi retelele sociale in familia ta si in relatiile din aceasta, insa acesta exista.

Iar pentru a-ti satisface pasiunea pentru online, vei afla cum se folosesc mamicile-bloggerite (si taticii, sa nu uitam de ei) de instrumentele de social media pentru a crea platforme de comunicare cu alti parinti. Vei auzi povesti inspirationale si vei descoperi cele mai noi oportunitati pentru a-ti crea un brand personal si o comunitate.

Evenimentul va avea loc pe 29 iunie, la Crowne Platza Hotel din Bucuresti, intrarea facandu-se pe baza de invitatie.

Pentru mai multe informatii si pentru inscrieri la eveniment, vizitati: http://www.socialmediaforparents.ro/2012/

Comments are closed.