Social Media for Parents revine cu o noua editie pe 8 iulie

Stiri Add comments

Social Media for Parents

Numarul mamelor din America de Nord care detin un blog ajunge la 3,900,000, iar 7 din 10 mame au un cont de Facebook. Studii recente au aratat ca mamele active pe Facebook au o mare influenta asupra lansarii unor tendinte pentru branduri. 58% dintre acestea urmaresc brandurile preferate in retelele sociale.

In ultimii ani, numarul blogurilor de parenting a crescut si in Romania iar parintii sunt tot mai activi in mediul online.

Evensys organizeaza pe 8 iulie 2014, la Bucuresti, Social Media for Parents, un eveniment inedit ce va reuni parintii activi in mediul online si va aduce in prim plan cele mai noi tendinte lansate de acestia. Evenimentul include doua sesiuni de conferinte ce vor dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media.

Social Media for Parents va oferi participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune.

Tehnicile de promovare a unui blog, de dezvoltare a acestuia, dar si sfaturi pentru construirea unei relatii de succes cu brandurile sunt doar cateva dintre subiectele pe care conferinta le va atinge.

Social Media for Parents este despre blogging, social media, parenting si lifestyle si este organizat in parteneriat cu Orange.

Comunitatea de parinti activi in mediul online va asista la un eveniment interactiv, ce le va oferi raspunsuri la intrebari actuale, instrumente utile in mediul online, povesti si idei de succes despre parenting si blogging.

Inscrierea

Participarea se face pe baza unei invitatii gratuite solicitate pe site-ul evenimentului.

Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro sau pe site-ul dedicat: www.socialmediaforparents.ro

One Response to “Social Media for Parents revine cu o noua editie pe 8 iulie”

  1. Social Media pentru Parinti | cojocarii.rocojocarii.ro Says:

    […] Nu voi face o pledoarie pentru participarea la Social Media for Parents 2014. Au facut-o altii inaintea mea. Si au facut-o bine, dar pentru a nu supara nici o persoana draga mie ca nu am lasat link la postarea ei, va trimit la plediaria celor de la ZeList. Acolo nu cunosc pe nimeni. 😉 Click aici. […]