Scumpirea carburantului – un subiect intens dezbatut de catre romani

Analizele Zelist, social media, Zelist Monitor Add comments

Carburantul a devenit, in ultima vreme, unul dintre cele mai des aduse in discutie subiecte de catre romani. Din cauza scumpirilor excesive care au avut loc in ceea ce priveste benzina si motorina, oamenii au devenit tot mai nemultumiti, discutand tot mai mult despre aceasta problema. Dezbaterile din media sunt din ce in ce mai frecvente, mai ales dupa protestul miilor de soferi care au alimentat cu 30, 40 sau 50 de bani in tara.

Astfel, in ultima luna s-au inregistrat 12128 mentionari in ceea ce priveste pretul carburantului.

Cel mai mult au vorbit despre subiect persoane cu varste cuprinse intre 30 si 34 de ani din Bucuresti.

Numarul de aparitii pe tipul sursei

Referindu-ne la numarul de aparitii pe tipul sursei, presa detine prima pozitie, cu 42.6 procente, urmata de Facebook, cu 35.2 procente si agregatoare, cu 15.8 procente.

Impactul pe tipul sursei

In ceea ce priveste impactul pe tipul sursei, prima pozitie este detinuta de catre presa, cu 63.4%, urmata de Facebook, cu 32.8%.

 

Top 10 influenceri presa:

In presa, cel mai mult au discutat despre subiectul carburantului urmatoarele publicatii: stiri.md, adevarul.ro, profit.ro, bursa.ro, romaniatv.net, economica.net, dcbusiness.ro, zfcorporate.ro, antena3.ro, ziarulprofit.ro.

Top 10 influenceri Facebook:

Pe Facebook, paginile care au dezbatut intens subiectul sunt: Digi24, Observator, 4media.INFO, Romania TV, George Simion, stiripesurse.ro, StirileProTV, Adevarul, B1.ro, Ziarul Financiar.

Tagcloud

Printre cuvintele cel mai des asociate cu scumpirea carburantului se numara: bani, depaseasca, imposibil, inadmisibil, Guvernul, iesiti, pompele, tara etc.

Comments are closed.