Ramai cu bine, Steve Jobs!

Stiri Add comments

Sunt zile in care au loc evenimente ce ne fac sa credem ca nimic nu este irealizabil. Steve Jobs a dovedit acest lucru nu doar o data, ci de nenumarate ori prin fiecare creatie a sa. A revolutionat tehnologia comunicatiilor si perceptia oamenilor cu privire la modul in care se pot folosi de aceasta.

Fondatorul Apple a incetat ieri din viata dupa o lupta lunga cu boala cumplita ce i-a afectat ultimii ani din viata. El spunea ca esecul nu inseamna un sfarsit, ci reprezinta un inceput. Fiecare trebuie sa lupte mai mult si cu mai multa vehementa pentru a schimba lucrurile in bine, iar faptele sale au dovedit ca orice este posibil atunci cand exista vointa si pasiune.

Vestea mortii lui Steve Jobs a fost pe atat de neasteptata pe cat de trista pentru fanii sai. Fondatorul Apple a incetat din viata la varsta de 56 de ani, lasand in urma sa o serie regrete in randul oamenilor care l-au apreciat si iubit.

In Romania, vestea mortii sale a fost primita cu tristete, iar fanii sai si-au exprimat durerea prin nenumaratele articole, tweet-uri, statusuri si comentarii pe care le-au scris despre el. Steve Jobs nu a fost doar un creator, a fost un luptator si un revolutionar. Iar oamenii l-au iubit nu doar pentru ceea ce a lasat in urma sa, ci pentru ceea ce a lasat in sufletele lor.

 

La revedere, Steve Jobs!

Comments are closed.