Produsele BIO/Naturale – un subiect preferat de catre romani

Analizele Zelist, social media, Zelist Research Add comments

Produsele BIO/naturale au devenit din ce in ce mai cautate de catre romani, din dorinta de a avea un stil de viata cat mai sanatos. Astfel, si oferta a devenit mai generoasa si s-a creat o intreaga piata cu astfel de produse din toate categoriile.

Asadar, in ultimul an, produsele BIO/natural au inregistrat 18025 mentionari.

Persoanele care au vorbit cel mai mult despre acest subiect au varste cuprinse intre 30-34 de ani si sunt din Bucuresti.

Sentimentul generat de acest subiect este preponderant unul pozitiv, cu un procent de 47.6.

Numarul de aparitii pe tipul sursei

In ceea ce priveste numarul de aparitii pe tipul sursei, Facebook-ul detine prima pozitie, cu 57.8%, urmat de presa, cu 23.7%.

Impactul pe tipul sursei

Daca ne referim la impactul pe tipul sursei, prima pozitie este detinuta tot de catre Facebook, cu 61.5%, iar a doua de catre presa, cu 21.2%.

 

Top 10 influenceri Facebook

Pe Facebook, paginile care au vorbit masiv despre produsele BIO/naturale sunt urmatoarele: Kaufland Romania, Plant Festin, Covalact De Tara, Lidl Romania, Oana – Produse Naturale de 10, Planteea – Plantoteca ta online, Observator, Fares, Magazin Naturist – INIMA VERDE, VitaMix Magazin Naturist.

Top 10 influenceri Presa:

In presa, publicatiile care au scris cel mai mult despre subiect sunt urmatoarele: dcnews.ro, adevarul.ro, zfcorporate.ro, dozadesanatate.ro, prwave.ro, zf.ro, revistaprogresiv.ro, bzi.ro, magazinulrpogresiv.ro, agerpres.ro.

Tagcloud:

Printre cuvintele cel mai des asociate cu produsele BIO/naturale se numara: benefice, bune, calitate, copil, sanatoase, viata etc.

 

 

 

*Pentru aceasta cercetare sentimentul a fost generat automat.

Comments are closed.