Premiera GPeC: o zi de E-Commerce si Online Marketing cu Bryan Eisenberg – Guru in User Experience, Digital Marketing si Optimizarea Conversiilor

Comunicate de presa Add comments

 

vizualcp-bryan-eisenberg1-1

GPeC aduce pentru prima data in piata de e-commerce din Romania conceptul “All Day Special Guest Event”, dedicand o zi de eveniment exclusiv lui Bryan Eisenberg, “Guru in User Experience” asa cum a fost numit de eConsultancy – cea mai importanta comunitate de marketeri si specialisti in e-commerce la nivel global. Aflata la a 11-a editie anuala, GPeC este cea mai importanta conferinta de E-Commerce & Digital Marketing din Europa Centrala si de Est.

Pe 16-17 noiembrie 2016 are loc, la Bucuresti, GPeC Summit & Gala Premiilor eCommerce – evenimentul de referinta in comertul online.

Ziua de 16 noiembrie ii este dedicata exclusiv invitatului special Bryan Eisenberg, autoritate recunoscuta la nivel international in marketing online, optimizarea ratei de conversie, user experience, persuasiune si personalizarea continutului.

Pe tot parcursul zilei, Bryan va dezvalui cele mai bune strategii pentru cresterea vanzarilor, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes, modurile in care poti asigura cea mai buna experienta utilizatorilor site-ului tau, cum sa testezi si, mai ales, ce sa faci cu rezultatele pentru a optimiza conversiile si pentru a vinde mai mult.

Nu va lipsi nici sesiunea de de intrebari si raspunsuri “Ask Bryan Anything” pe care niciun jucator care activeaza in piata de e-commerce si marketing online nu ar trebui sa o rateze fiind o sansa unica de a adresa intrebari celui care a contribuit la cresterea vanzarilor gigantului Amazon. Bryan Eisenberg este autorul best-seller- urilor editate de prestigioasele publicatii Wall-Street Journal, Business Week, USA Today si New York Times: “Call to Action”, “Waiting For Your Cat to Bark?” si “Always Be Testing”, fiind si co-fondator si Chairman Emeritus al Digital Analytics Association – cea mai importanta asociatie de web analytics la nivel global.

Bryan este recunoscut drept o autoritate in marketing online si optimizarea conversiilor, de aceea articolele si cartile lui au fost citate de cele mai prestigioase publicatii internationale. Mai mult, el este unul dintre cei mai apreciati speakeri la nivel international, fiind invitatul special al celor mai importante conferinte de e-commerce si marketing online din lume, organizate de: Gultaggen, Shop.org, Direct Marketing Association, DreamForce, eConsultancy, Emerce sau Canadian Marketing Association.

Pe 16 noiembrie 2016, Bryan Eisenberg va sustine in exclusivitate evenimentul “GPeC Special: All Day Bryan Eisenberg” #GPeC_AllDayBryan #GPeC_ADB din cadrul GPeC Summit – aducand in Romania nu mai putin de 6 ore de continut premium pentru oricine activeaza in E-Commerce si Digital Marketing.

GPeC Special: All Day Bryan Eisenberg” este primul eveniment de acest fel din piata romaneasca de e-commerce, desfasurandu-se la Bucuresti pe data de 16 Noiembrie 2016, in deschiderea GPeC Summit. Potrivit organizatorilor, surprizele nu se opresc aici: pe 17 Noiembrie vor urca pe scena GPeC Summit alte nume sonore are industriei de profil atat din tara, cat si din strainatate. Tot pe 17 Noiembrie are loc si GPeC E-Commerce Expo (expozitie B2B intre furnizorii de servicii e-commerce si magazinele online), iar seara se va incheia cu a XI-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic din Romania.

“In zilele de 16 si 17 noiembrie aducem un adevarat festin de continut e-commerce premium de la expertii de top la nivel international. Bryan Eisenberg este considerat worldwide drept parintele optimizarii conversiilor si un specialist de mana intai in ceea ce priveste online marketing-ul, user experience si personalizarea continutului, asadar suntem mai mult decat entuziasmati sa livram industriei de profil primul eveniment dedicat unui adevarat Guru – adica 6 ore de continut la superlativ. Este o premiera de care suntem mandri.”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

“Sa nu credeti ca surprizele se opresc aici pentru ca pe 17 noiembrie ne vom intalni cu unii dintre cei mai buni specialisti autohtoni si de peste hotare, iar intreaga zi va fi un adevarat maraton de e- commerce care va culmina cu rasplatirea performantelor magazinelor online si a celor mai buni jucatori din piata in cadrul Festivitatii de Premiere Gala Premiilor eCommerce”, adauga Radu.

Inscrierile la GPeC Summit, 16-17 Noiembrie, sunt in plina desfasurare si se pot face pe website- ul evenimentului la www.gpec.ro. Pana pe 27 octombrie, doritorii pot achizitiona biletele de acces la un pret semnificativ redus prin oferta early-bird, adica vor plati doar 79 EUR + TVA/persoana pentru cele doua zile de eveniment, in loc de 119 EUR cat va fi pretul standard in perioada 28 octombrie – 11 noiembrie.

One Response to “Premiera GPeC: o zi de E-Commerce si Online Marketing cu Bryan Eisenberg – Guru in User Experience, Digital Marketing si Optimizarea Conversiilor”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 06 – 12 octombrie 2016 – Saptamana in Social Media Says:

    […] Premiera GPeC: o zi de E-Commerce si Online Marketing cu Bryan Eisenberg – Guru in User Experience, Digital Marketing si Optimizarea Conversiilor,  16 – 17 noiembrie 2016, Bucuresti […]