PR Academy – prima platforma de cursuri de comunicare si relatii publice

Stiri Add comments

Relatiile Publice trec printr-un proces de transformare

Cel mai mare eveniment de relatii publice din Romania, PR Forum, lanseaza pe 26 aprilie, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, platforma de cursuri interactive dedicata comunitatii specialistilor in comunicare, PR Academy.

PR Academy cuprinde o serie de cursuri ce se vor desfasura pe parcursul intregului an si vine in intampinarea unei nevoi neacoperite pe piata locala: training-uri de comunicare interactive si actuale.

Relatiile Publice trec printr-un proces de transformare in acest moment. Practicienii din companii au deci nevoie de know-how actualizat. Ne-am aliat de aceea cu unele dintre cele mai mari agentii de PR din Romania pentru a gasi subiectele actuale de mare interes si care au un impact major asupra activitatilor de comunicare astazi”, spune Cristian Manafu, managing partner la Evensys si initiatorul platformei PR Academy.

Primele cursuri se vor desfasura in cadrul PR Forum 2013, in module de „jumatate de zi” si aduc cunostinte practice si un maximum de interactivitate participantilor. Temele au fost alese impreuna cu sase agentii de PR cunoscute: DC Communication, ImagePR, GolinHarris, GMP PR, Premium PR si The Practice.

Workshop-urile PR Academy

Workshop-ul Effective Internal Communication Planning se va desfasura in prima parte a zilei, unde vor fi prezentate cele mai bune practici in construirea strategiilor de comunicare interna.

Cursul Social Media for Public Relations va oferi participantilor ocazia sa afla cat de creativ poate fi un brand in Social Media.

In a doua parte a zilei, workshop-ul Crisis Communication Today va prezenta cele mai eficiente tehnici pentru realizarea unui plan de criza. Creativity in PR va oferi cele mai proaspete idei pentru realizarea campaniilor de PR care intrec concurenta, sunt memorabile si ating cele mai bune rezultate.

Ajuns la cea de-a VII a editie, PR Forum 2013 este un evenimet complex, ce cuprinde doua zile de conferinte, seminarii intensive, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie.

Astfel, ziua de 25 aprilie cupinde doua conferinte avansate, trei sectiuni interactive care vor aborda tendintele industriei de PR si prima editie a PR Excellence Awards 2013, gala ce ofera recunoastere celor mai buni profesionisti din domeniul comunicarii.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti consulta site-ul evenimentului: www.pracademy.ro

Comments are closed.