Popular Posts widget by Neydamn

Stiri Add comments

Ieri, 27 ianuarie 2011, Neydamn (aka Damian Irimescu) a lansat un script care utilizeaza date ZeList pentru a afisa prin intermediul unui widget Text (in cazul WordPress) sau Html/Javascript (in cazul Blogger) cele mai importante posturi de pe blogul vostru.

Puteti vedea mai jos widgetul utilizat ca test pe blogul nostru.

Codul il puteti gasi pe blogul lui Neydamn impreuna cu cateva explicatii privind variabilele utilizate.

Pe aceasta cale dorim sa-ti multumim Neydamn si te invitam sa utilizezi si API-ul nostru pentru a realiza si alte widgeturi.

3 Responses to “Popular Posts widget by Neydamn”

  1. Twitter Trackbacks for Zelist Blog » Blog Archive » Popular Posts widget by Neydamn [zelist.ro] on Topsy.com Says:

    […] Zelist Blog » Blog Archive » Popular Posts widget by Neydamn zelist.ro/blog/?p=315 – view page – cached Ieri, 27 ianuarie 2011, Neydamn (aka Damian Irimescu) a lansat un script care utilizeaza date ZeList pentru a afisa prin intermediul unui widget Text (in cazul WordPress) sau Html/Javascript (in cazul Blogger) cele mai importante posturi de pe blogul vostru. […]

  2. Neydamn Says:

    Multumesc mult. De anu trecut prin noiembrie mi-a venit ideea dar nu am avut timp sa stau de el ca lumea, fiind ocupat cu probleme personale dar si cu alte proiecte. Din cauza unei pneumonii care m-a tinut la pat, am stat sa lucrez la plugin. Si iata cu ajutorul unor prieteni am reusit sa obtin acest plugin. Multumesc voua pentru ceea ce faceti ! Fara voi plugin-ul nu ar fi fost !

  3. Razvan Says:

    Multumim pentru apreciere 🙂