Podfest 2021 anunță noile tendințe în lumea podcasturilor

Uncategorized Add comments

În 2020, când multe conferințe și evenimente erau amânate sau anulate, Podfest România Conference își propunea să reunească comunitatea creatorilor de podcasturi din România. Evenimentul a fost lansat în format online și s-a bucurat de un real succes în rândul pasionaților de social media și al specialiștilor în marketing și comunicare.

„Speram să revenim la un „nou normal” în 2021, inclusiv să ne întoarcem fizic în sălile de conferință. Dar cum 2021 pare să fie mai degrabă un nou 2020, așa că și anul acesta tot online ne vom întâlni la Podfest”, spune Cristian Manafu, organizatorul conferinței.

Pe 20 mai, Podfest România 2021 va reuni importante voci din lumea podcasting-ului, creatori de conținut, dar și oameni de marketing și comunicare din companii și agenții mari, care vor aduce în prim plan subiecte actuale, experiențe cu multe informații utile, studii de caz actualizate și nenumărate momente de inspirație.

Dintre vorbitorii acestei ediții: George Buhnici (Journalist & Entrepreneur), Andreea Vrabie (Podcaster, Pe Bune), Sergiu Mircea (Director Executiv Marketing & Comunicare, Banca Transilvania), Nicoleta Deliu (Head of Communication, BCR), Cristina Stănciulescu (Journalist, People Person), Dorin Boabeș (Cofounder, Mind Architect), Monica Jitariuc (Managing Director, MSL The Practice), Robert Katai (Content Strategist), Alex Ciucă (Founder, Superior Media), Florin Roșoga (Podcaster & Digital Marketer), Paul Predu (Content Creator & AV Consultant, Photosetup).

Podfest România este mai mult decât o conferință, este o experiență excepțională de învățare, iar obiectivul evenimentului este de a aduce la fiecare ediție subiecte actuale și de larg interes din lumea podcasting-ului, precum:

  • Podcast Creation – Cum creezi un podcast și de ce tii cont când ești la început
  • Podcast Production – Ce dotări tehnice trebuie să ai în vedere când produci podcast-ul
  • Podcast Marketing – Ce opțiuni de marketing oferă podcast-urile brand-urilor și agențiilor
  • Podcast Monetization – Cum poți câștiga bani din podcasting și colabora cu brandurile
  • Podcast Promotion – Ce posibilități ai la îndemână pentru a-ți promova eficient podcast-ul
  • Podcast Distribution – Care sunt cele mai bune canale de distribuție pentru podcast-ul tău
Podfest împreună cu UniCredit România lansează inițiativa Bring Your Own Podcast. În cadrul evenimentului, va fi amenajat un mini studio de înregistrări pentru cei care doresc să își înregistreze primul podcast sau un episod dintr-o serie deja lansată.

Participarea la conferință este gratuită, iar înscrierile se pot face pe www.podfest.ro.

Podfest România 2021 este organizat în parteneriat cu Banca TransilvaniaBCRUniCredit Bank RomâniaOTP Bank și cu sprijinul ThinkDigital și Radio Guerrilla.

Conferința este organizată sub conceptul evenimentelor „fară atingere”, ce țin cont de normele de distanțare socială și de siguranța tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori. Conceptul propune vorbitorilor o experiență pe scenă apropiată de cea a unei conferințe clasice, gândită însă ca o apariție live într-un studio TV.

Comments are closed.