Peste 350 de dezvoltatori si profesionisti IT se intalnesc la Dev Talks

Stiri Add comments

dev_talks

Participantii vor avea parte de o experienta unica, prezentari si discutii informale despre noile tendinte si solutii tehnologice ale momentului. – Andreea Balaci, Project Manager Dev Talks.

Dev Talks este un eveniment de referinta pentru specialistii IT din Romania. Proiectul este unul de dezvoltare personala si profesionala pentru cei care sunt interesati de evolutia tehnologica din zonele web, online, cloud computing si big data. In cadrul Dev Talks vor fi dezbatute ultimele noutati, tendinte si provocari din domeniul tehnologiei.

Evenimentul va avea loc pe 11 iunie la Radisson Blu si va reuni 350 de dezvoltatori si profesionisti IT, peste 20 de speakeri locali si internationali, 7 ore de continut tehnic si discutii de tip panel vor fi sustinute de experti in domeniul lor de activitate.

Dintre speakerii prezenti in cadrul Dev Talks ii mentionam:

  • Mihai Iancu – Computer Scientist Adobe,
  • Jack Esselnik – Big Data and Analytics Evangelist IBM,
  • Radu Popescu – Front-end developer and QA Small Footprint,
  • Radu Iscu – Front-end developer Ness Technologies,
  • Cristian Neicu – Application Innovation Service Mobile Practice Leader IBM,
  • Sabin Popa – Cloud Strategy Leader IBM,
  • Cornel Fatulescu – Directeur Technique IS Pentalog,
  • Cristiano Betta – Developer Evangelist PayPal,
  • Martin Peck – Senior Technology Consulting Director Oracle,
  • Dan Romescu – Founder DroidCon.

Discutand cu alti oameni din domeniu si asistand la prezentari, developerii au sansa de a descoperi noi moduri de a face lucruri ajutand astfel si piata din Romania sa se mentina la un nivel inalt. – Radu Popescu, Front-end developer and QA, Small Footprint.

Cum este structurat evenimentul Dev Talks?

Editia din acest an Dev Talks este structurata in patru sesiuni paralele, in cadrul carora vor fi abordate topici de interes profund pentru industria IT: Cloud computing, Big Data, Mobile Architecture, Agile Management, Java, .NET, PHP, Ruby, HTML 5 etc.

1. The Future Web
2. The Mobile Imperative
3. Could Computing
4. Big Data

Cornel Fatulesc, Directeur Technique IS Pentalog, va prezenta lectiile invatate prin exemple din viata reala despre tranzitia la Agile in diverse organizatii. Prezentarea sustinuta de el nu este doar despre schimbare, dar si despre modul in care sunt puse in aplicare anumite modificari: bazate pe observare, intelegere, facand problemele vizibile si despre a genera schimbari rapide si pozitive.

Parteneri

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: IBM, Oracle, XL Team, Brainspotting, Star Storage, MavenHut.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau in sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Partenerii media care sustin proiectul Dev Talks sunt: T&T Tehnica si Tehnologie, 9AM, ARIES, TechCafe, RegieLive, ComputerWorld, Agora, Doing Business, Catalog Cursuri, HIT, PC World, IT Channel, PlayTech.ro, Zelist Monitor, Cariere, Business Review, HotNews, Today Software Magazine, Soft Lead, Business24, Ziare.com, Comunicate de presa.ro

Print

Comments are closed.