Pe 12 Noiembrie încep Zilele Biz 2018. Evenimentul se apropie de sold out!

Comunicate de presa Add comments

Profesioniștii mediului de business așteaptă de ceva timp Festivalul de business al României, Zilele Biz. Evenimentul se apropie de sold out, asta pentru pentru că edițiile anterioare au reprezentat adevărate experiențe pentru participanți. A 17-a ediție evidențiază performanța în business și reuneşte leaderii şi profesioniştii care au devenit game-changeri în domeniul lor.

Conferința se desfăşoară în perioada 12 – 16 Noiembrie în Bucureşti, la ARCUB.
Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze zilnic şi să discute oportunităţi de business cu profesionişti din peste 200 de companii de top.

Echipa Biz a pregătit participanţilor cinci zile de conferinţe, prezentări şi dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia românească: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, Media & Marketing şi CSR.

Ziua de Antreprenoriat, 12 Noiembrie
Ziua Antreprenoriatului îţi aduce în faţă oamenii de business cu experiență, dar și tineri care au curaj să construiască businessuri de la zero. Keynote speaker-ul Iulian Stanciu, eMAG, va vorbi despre provocările antreprenoriatului, dar și despre cum îți păstrezi echilibrul când afacerea ta devine un business regional de peste 1 miliard de euro.
Dezbaterea Păstrezi sau vinzi? Cum poți duce afacerea la un nou nivel? îi pune față în față pe:
• Felix Pătrășcanu, Fondator & Managing Partner, FAN Courier
• Mirela Drăgoi, Cofondator, Pet Star Holding
• Mihai Rotaru, Cofondator, Clever Taxi
• Radu Savopol, Fondator, 5 To Go
• Mariana Brădescu, Cofondator, Piatra Online
• Ioan Cocan, Cofondator, Tremend.
Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#luni

Ziua de Inovație, 13 Noiembrie
Ziua debutează cu un keynote speech susținut de Radu Tudor, MB Telecom, care aduce în prim-plan revoluționarul scanner pentru avioane, laureat la Salonul de Invenții de la Geneva și care începe să cucerească piețe din toată lumea.
Urmatoarele sesiuni îi aduc în fața publicului pe Nicolae Zamfir, coordonatorul proiectului de construcție a celui mai puternic laser din lume la Măgurele și Adina Florea, decan al Facultății de Automatică și Calculatoare, care a creat o adevărată școală românească în domeniul inteligenței artificiale, vor fi intervievați de celebrul antreprenor și inventator Cornel Amariei despre ce înseamnă să fii în prima linie a inovației globale.
Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#marti

Ziua de Management, 14 Noiembrie
În ziua dedicată managementului, vom avea un workshop de creativitate pentru manageri „Cum să ai idei – rețeta pentru creativitate” și lansarea primei ediții a „CEO Report”, un anuar cu cei mai puternici 100 de CEO din România.
Printre invitații zilei de 14 noiembrie se numără:
• Andrei Roșu, sportiv de anduranță și speaker motivational
• Horia Adrian, CEO, Holcim România
• Adrian Nanulescu, Mentor, Ascendis
• Carmina Dragomir, CEO, Metropolitan Life
• Bogdan Badea, CEO, eJobs
• Mariana Brădescu Constantinescu, Fondator, PIATRAONLINE
Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#miercuri

Ziua de Media & Marketing, 15 Noiembrie
Ziua dedicată industriei de marcomm incepe cu o discuție despre Business vs Creativitate, susținută de Mihai Botărel, Co-Founder, Creative Director, RXM Creative
Pe parcursul zilei, va avea loc dezbaterea provocatoare: ”Veteranii față în față cu noua generație”. Noua generație de publicitari întâlnește pe aceeași scenă veteranii industriei și împreună vor dezbate după regulile competițiilor de dezbateri formale ARDOR. Dezbaterea va fi moderată de Radu Atanasiu, profesor la Maastricht School of Management România.
Printre invitații zilei de 15 noiembrie se numără:
• Bogdan Naumovici, Managing Partner, 23 Communication Ideas
• Costin Bogdan, Group Creative Director, McCann Worldgroup România
• Alex Coteț, Regizor, Scenarist, Editor, Sector 7
• Călin Clej, Director de marketing, Huawei CBG România
• Dr. Bogdan Iliescu, Medic specialist neurochirurg, Spitalul Clinic de Urgențe “Prof Dr N Oblu
• Răzvan Ionescu, publisher, Recorder.ro
Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#joi

Ziua de CSR, 16 Noiembrie
Thomas Kolster, MR. Goodvertising, va fi din nou pe scena Zilelor Biz. Speaker inspirational, autor, avocat al sustenabilității! Așa poate fi descris Thomas Kolster, cel care a creat mișcarea “Goodvertising”. Cu peste 16 ani de experiență în publicitate și sustenabilitate, este o voce puternică pentru zeci de branduri globale. Huffington Post îl numește “Lider de inspirație”.
Vlad Voiculescu, un alt invitat de renume, va fi prezent alături de noi în cadrul zilei de CSR. Vom încerca să aflăm cum putem schimba România în bine.
Valeriu Nicolae, fost consilier pentru integrare socială și problemele rromilor în cabinetul Dacian Cioloș, este recunoscut pentru implicarea în programe naționale pentru drepturile copiilor, incluziune socială și politici privind sărăcia, va fi și el pe scena Festivalului de business.
Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#vineri

Evenimentul se află la cea de-a 17-a ediție și va avea loc în perioada 12-16 Noiembrie, la ARCUB Gabroveni, București. Detalii despre speakerii prezenți la ediția de anul acesta și programul evenimentului găsiți pe www.zilelebiz.ro și pe Facebook event.

Comments are closed.