Participa la Big Build 2011

Stiri Add comments

Habitat for Humanity organizeaza  in perioada 3 – 7 octombrie 2011 pentru al treilea an consecutiv evenimentul Big Build, eveniment in care vor fi construite 10 adaposturi simple, sanatoase si decente pentru 10 familii sarace din Baltesti, judetul Prahova.

La eveniment vor participa aproximativ 250 de voluntari din Irlanda de Nord (150) si din Romania sau alte nationalitati (100).

De ce Big Build?

Nicaieri ciclul saraciei nu este mai vizibil decat in miile de comunitati suburbane si rurale, nedezvoltate. Lipsa conditiilor decente de trai, a salubritatii si a infrastructurii, conduc la boli constante, la lipsa accesului la servicii de sanatate, la marginalizare si lipsa educatiei.

Astfel, viitorul urmatoarei generatii este compromis inca de la inceput. Ignoranta societatii condamna la marginalizarea sociala si fizica chiar si cele mai muncitoare familii. Cercul vicios al saraciei este puternic. Chiar si familiile care muncesc din greu nu au scapare.

Va invitam sa luati parte la provocarea lansata de Habitat for Humanity atat prin donatii cat si/sau prin participarea in calitate de voluntar.

Cei care participa in calitate de voluntar sunt rugati sa ne trimita cate o poza pentru a o adauga acestui articol.

Comments are closed.