Parteneriat Zelist – trafic.ro: ZeTop afiseaza date despre traficul blogurilor

Stiri Add comments
Cu mare bucurie va anuntam ca Zelist si Trafic.ro au incheiat in aceasta luna un parteneriat prin care ofera informatii suplimentare despre blogurile care folosesc ambele servicii.
Astfel, in pagina dedicata din Zelist, blogurile vor avea afisate date despre numarul de vizitatori din ultimele 7 si 30 de zile, funizate de trafic.ro iar in pagina dedicata din trafic.ro, alaturi de datele despre trafic va fi afisata si pozitia in ZeTop.

Acest pas a venit ca o evolutie fireasca a ZeTop, in incercarea noastra de a oferi informatii cat mai detaliate despre blogurile romanesti. Totusi, tinem sa mentionam faptul ca algoritmul de indexare nu tine cont de traficul blogului ci de numarul de linkuri care trimit spre el si de importanta blogurilor din care provin respectivele linkuri – algoritm similar cu PageRank al Google.

ZeList nu este un top care isi propune sa certifice valoarea unui blog in functie de pozitia sau autoritatea lui intr-un domeniu dat. Este foarte posibil ca un blog de nisa sa fie mai relevant pe acel subiect specific decat un blog generalist. ZeList este un tool care masoara “blog awareness-ul”, aratand cat de vizibil este un anumit blog in blogosfera.

Trafic.ro calculeaza topul blogurilor romanesti in functie de traficul inregistrat pe acestea. Clasamentul  facut de trafic.ro se actualizeaza in timp real si poate oferi o imagine exacta asupra numarul de cititori ai unui blog intr-un anumit interval de timp. Advertiserii si specialistii in comunicare pot folosi aceste date atunci cand vor sa evalueze potentialul unei campanii in functie de numarul de cititori la care poate ajunge mesajul lor.

3 Responses to “Parteneriat Zelist – trafic.ro: ZeTop afiseaza date despre traficul blogurilor”

  1. Andrei Says:

    Colaborarea cu t5.ro nu ar fi interesanta? Ar putea completa lista site-urilor ce lipsesc din trafic.ro. 🙂

  2. Razvan Says:

    Sigur,
    Ne-ar face mare placere. Daca exista un API ca sa putem prelua datele, putem sa incepem colaborarea incepand cu 25 iulie.

  3. zelist.ro & trafic.ro = ♥ | refresh.ro Says:

    […] a acestor informatii il puteti vedea in imaginile de mai sus. Mai multe detalii sunt disponibile pe blogul zelist.ro  Trimite prin email. […]