Noutati pe ZeList

Cum functioneaza Add comments

Ne place sa lucram la tot felul de functii ce se dovedesc a fi folositoare pentru utilizatorii ZeList. Iata ce am facut zilele acestea:

  1. Am lansat topul lunar al celor mai virale video-uri de pe bloguri. Luna aceasta, cele mai importante trei clipuri sunt: Atlas de mitocanie urbana cu 21 de embeduri, Earth Hour 2009 cu 19 embeduri si Una cu gura mare la metrou, care a beneficiat de 17 embeduri.
  2. De asemenea, am scos din topul ZeTweety conturile care erau in limba engleza sau cele ale firmelor, asa ca in topul de saptamana aceasta primii trei clasati sunt: Bobby Voicu, Cristian Manafu si Florin Grozea.

Asteptam parerile voastre si nu ezitati sa ne spuneti ce alte idei ati mai avea.

7 Responses to “Noutati pe ZeList”

  1. Dany Says:

    La mine topul ZeTweety e la fel ca înainte. Sigur aţi făcut schimbările 🙂 ?

  2. ClaudelGFX Says:

    adauga un widget/badge si pentru top zetweety plx. promit ca o sa fie un viitor success 🙂

  3. mihnea chirila Says:

    salut! am si eu o nelamurire… cum fac sa ma sustrag din clasamentul asta al vostru? cred ca am fost destul de atent , dar tot nu am gasit o optiune de genul asta. cred ca nu e corect sa obligi lumea sa ramana aici , asa ca , respectuos va rog , puneti o optiune pentru stergerea paginilor din zelist. si daca chiar nu aveti timp , macar pe mine sa ma scaoteti de aici. multumesc frumos , o zi buna!

  4. mihnea chirila Says:

    am mai scris ieri pe zi ca nu vreau sa mai apar in topul acesta. adica am lasat aici un comentariu pentru ca nu aveti adresa de mail pentru contact. VREAU CA PAGINA MEA SA FIE SCOASA DIN TOPUL ACESTA. VA ROG RESPECTUOS SA TINETI CONT DE RUGAMINTEA MEA. ALTFEL … AM SA FAC O PLANGERE PE UNDEVA. E DREPTUL MEU DE A REFUZA SA MAI APAR PE ZELIST.
    SPER SA FIU INTELES DE DATA ASTA.
    MULTUMESC! O ZI BUNA

  5. cristi Says:

    @- Mihnea Chirila

    Salut Mihnea, am scos chiar acum blogul tau din sistemul nostru. Pentru a ne contacta gasesti in partea dreapta, inainte de sectiunea dedicata barometrelor o sectiune de unde ne poti trimite mesaje.

  6. cristi Says:

    @- Dany

    Am verificat si noi topul si pentru a vedea topul fara corporatisti sau englezitrebuie sa alegi cele doua casute din partea dreapta-sus a topului.

    Daca mai intampini probleme, nu ezita sa ne contactezi.

  7. Alexandru Giurca Says:

    Nu am inteles de ce in cazul blogului meu nu se pot vedea pe site-ul Zelist cine comenteaza si unde comentez.
    Multumesc.