Noutati de la Blaj aLive 2017

Uncategorized Add comments

Program final_Blaj aLive 2017_Freedom Stage

  • cort cu 6 cupole si peste 14 m inaltime (premiera in Romania)

  • parc de distractii

  • activari creative

Numaratoarea inversa pentru startul festivalului Blaj aLive a inceput si aduce noi detalii despre surprizele pregatite participantilor. Un cort cu 6 cupole, peste 14 m inaltime si 5 m deschidere laterala, folosit in premiera de un festival din Romania, parc de distractii si o serie de activari creative vor intregi maratonul de concerte de la Blaj aLive 2017.

Cort Kayam cu 6 cupole, peste 14 m inaltime si 5 m deschidere laterala adus in premiera in tara noastra, pentru Freedom Stage

Pentru ca participantii la Blaj aLive sa se poata distra si bucura in voie de concerte, indiferent de vreme, anul acesta Freedom Stage (scena principala) va fi acoperita.

In premiera pentru un festival din Romania, la Blaj aLive 2017 va fi adus un cort „Kayam” tip pagoda, cu 6 cupole, 14,5 m inaltime la varfuri si 5 m deschidere laterala. Acesta va acoperi zona in care va fi amplasata scena principala (Freedom Stage), dar va avea ridicati peretii laterali pentru ca publicul sa se bucure in continuare de natura, aer curat si de soarele din timpul primelor concerte.

Kayam”-ul a fost conceput ca structura pentru spectacole de teatru tip pop-up, care sa poata satisface toate cerintele de performanta ale unei scene moderne, pastrand in acelasi timp versatilitatea unui cort de circ.

Cortul este negru pe interior, complet opac, astfel incat jocurile de lumini ale concertelor de pe Freedom Stage sa ramana spectaculoase chiar si pe durata zilei. In plus, polii de sustinere sunt construiti astfel incat sa nu blocheze vizibilitatea la scena, indiferent de unghiul din care s-ar uita participantul.

Cat despre capacitatea „Kayam”-ului, acesta este mai mult decat incapator: poti conduce chiar si camioane in interiorul lui, astfel incat acest cort poate gazdui fara probleme pana la 10.000 de participanti.

Programul concertelor de pe Freedom Stage, amplasata sub cortul „Kayam”, a fost si el finalizat:

  • 15:00 – 16:00 – Sinoptik (UA)

  • 16:30 – 17:30 – Lola Marsh (IL)

  • 18:00 – 19:00 – Coma (RO)

  • 19:30 – 20:30 – Walking On Cars (IE)

  • 21:00 – 22:15 – Amy Macdonald (UK)

  • 23:00 – 00:00 – Alternosfera (MD)

  • 00:15 – 01:30 – Suie Paparude (RO)

Zone de relaxare

Pe langa ascultarea concertelor artistilor preferati, participantii la festival se vor putea odihni in hamace ori beanbag-uri in zonele de lounge si relaxare special amenajate.

Zona de food

Pentru a mentine fortele proaspete pe intreaga durata a festivalului, cei sositi pe Campia Libertatii din Blaj se vor putea bucura de o zona dedicata preparatelor culinare si bauturilor, disponibile pentru toate gusturile si varstele.

Zona Fun Park Blaj aLive

Amatorii de adrenalina si tinerii energici se vor putea antrena pe timpul zilei in Fun Park-ul Blaj aLive amenajat in interiorul unei zone speciale de agrement.

Aici publicul de toate varstele va avea ocazia sa-si petreaca ziua intr-un mod foarte activ, completand energia concertelor live si buna dispozitie cu senzatiile oferite de masinute, balerine, de trenuletul electric, toboganul gonflabil sau de carusel.

Cei pasionati de aventura si de sporturi extreme sau mai curiosi din fire sunt asteptati de trambuline Bungee, care le vor pune curajul la incercare, sau la terenul de volei special amplasat in perimetrul festivalului.

Festivalul de pe Campia Libertatii isi va deschide portile duminica, 4 iunie, de la ora 12:00 si se va incheia luni dimineata (5 iunie), la ora 02:00.

Biletele vor costa 60 de lei/ persoana in perioada festivalului si sunt disponibile in retelele Eventim, Myticket, iaBilet.ro sau Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro. Biletele speciale de grup, lansate cu ocazia acestei editii au fost epuizate, in vanzare ramanand doar aceste bilete pentru 1 persoana.

Blaj aLive 2017 ii va aduce pe scena principala pe unii dintre cei mai apreciati artisti ai momentului: Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Suie Paparude (Ro), Coma (Ro) si Sinoptik (Ucraina).

Locuri de parcare sunt disponibile in doua zone dedicate, aflate in apropierea intrarii in perimetrul festivalului pe Strada Campul Libertatii sau in parcarea Pietei Agroalimentare. Reprezentantii Politiei Rutiere roaga insa participantii care stau in zone apropiate de perimetrul festivalului sa lase autovehiculele acasa pentru a ajuta la pastrarea fluiditatii traficului si a preveni realizarea de blocaje de circulatie.

Comments are closed.